MHP Lideri Devlet Bahçeli, açıklamalarda bulundu!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Karabük'te "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Zilletin hesaplarını sizlerin iradesiyle bozacağız." ifadelerini kullandı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Karabük'te "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulundu.

MHP Lideri Bahçeli seçimi işaret ederek, "14 Mayıs'taki seçimlerin ülkemizin birliğine hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum. Türkiye muhaliflerinin maskesi 14 Mayıs'ta yırtılıp atılacaktır. Zillet ittifakındaki partileri ne gören ne de duyan olacaktır." diye konuştu.

Bahçeli, "14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimine hazır mıyız? Bu kararlılığınız gösteriyor ki zillet ittifakına Karabük'te geçit yok. 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı sistemine ikinci kez geçmiş olacağız." açıklamasında bulundu.

"Buhran dönemlerini yeşertmek istiyorlar"

Cumhurbaşkanlığı sisteminin, geleceğin ufkunu aydınlattığını dile getiren Bahçeli, "Türkiye'yi büyüteceğiz, umudu büyüteceğiz. Yol haritamızı hazırladık, rotamızı çizdik, önümüze fitne bariyeri çekenleri ezip geçtik. Çırpınışları boşuna hevesleri beyhudedir. Zilletin hesaplarını bozacağız. 14 Mayıs'ta aynı safta mıyız? Yeni yönetim sistemi geleceğin ufkunu aydınlatmıştır." diye konuştu.

Bahçeli, "Türkiye Cumhurbaşkanlığı sistemiyle daha kararlı bir şekilde yoluna devam edecektir. Geldiğimiz bu aşamada statüko özlemi çekenler hayal kırıklığı içindedir. Cumhurbaşkanlığı sistemiyle kazanan Türkiye olmuştur." ifadelerini kullandı.

"Parlamenter sistem kargaşa demektir"

Parlamenter sistemin kargaşaya neden olacağını vurgulayan MHP Lideri Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi uzlaşma kültürünün siyasette hakim olmasını sağlamıştır. Kılıçdaroğlu'nun söylediği tek şey parlamenter sisteme geçiş olmuştur. Parlamenter sistem kargaşa demektir.

Bu sisteme geri dönmek demek Türkiye'ye en az 10 yıl kaybettirmek demektir. Bunlarda gelecek yoktur. Bunlara teslim edilecek bir ülke de yoktur. Koalisyonlar devri kapanmıştır. Zillet ittifakı bir kez daha buhran dönemlerini yeşertmek istemektedir." diyerek sözlerini tamamladı.