Damiao'nun menajerinden Galatasaray açıklaması

Şu sıralar adı sık sık Galatasaray ile anılan Brezilyalı golcü Damiao'nun menajeri Vinicius Prates özel açıklamalarda bulundu.

Bir süredir Galatasaray’ın gündeminden düşmeyen Damiao’nun Türkiye’ye gelip gelmeyeceği merak konusuydu.

Menajer Vinicius Prates ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede, Galatasaray’dan şimdiye kadar oyuncusuna resmi bir teklif gelmediğini açıkladı.

Prates, “Türkiye’de herkes bir şeyler konuşuyor. Damiao’nun ismini kullanıyor. Beni arayan Türk menajerler var ama Galatasaraydan resmi bir teklif yada telefon yok. Taffarel cok yakın arkadaşım, beni çok iyi tanıyor. Böyle bir durumda işlerin nasıl yürüdüğünü biliyor. Beni araması yada kulüp menajeri Cenk’in beni araması, benimle bağlantı kurması gerekmez mi? Oyuncum Damiao’nun önceliği Avrupa’da oynamak. Biz Galatasaray’ı Avrupa’nın büyük kulüplerinden biri olarak görüyoruz ama dediğim gibi şuan konuşulanlar sadece karmaşa” dedi.

Hiçbir Türk menajerin Damiao üzerinde yetkisi ve söz hakkı olmadığını söyleyen Prates, “Avrupa’nın bazı kulüplerinden teklif var evet ama Galatasaray’da yada Türkiye’den herhangi bir bağlantı henüz kurulmadı. Gercekleşmeyen bir transfer görüşmesi hakkında detay vermem bu nedenle imkansiz” diyerek sözlerini noktaladı.