Maxi Pereira'nın yüzüne bakmadı M.United'ın kapısını çaldı

Dün "Maxi Pereira'nın Sabri'den fazla bir artısı yok" diyerek Galatasaray taraftarlarının tepkisini çeken Cüneyt Tanman, Rafael da Silva için M.United'ın kapısını çaldı.

Dün sağ bek konusunda çeşitli açıklamalarda bulunan ve Galatasaray’ın gündemine gelen Maxi Pereira için “Sabri’den her hangi bir artısı yok” diyen Cüneyt Tanman, aradığı ismi İngiltere’de buldu. Sabri Sarıoğlu ile sözleşme yenileyen sarı kırmızılılar o bölgede her ne kadar Tarık Çamdal ismine güvense de Dursun Aydın Özbek ve yönetimin taraftar baskısını göze alarak sağ bek mevkiine acil olarak transfer yapacağı bildirildi. Manchester United’da oynayan 24 yaşındaki Rafael da Silva için girişimlere başlayan Galatasaray’ın bu transferi bitirmek üzere olduğu anlaşıldı. Napoli ve Fiorentina’nın da resmi olarak İngiliz kulübünün kapısını çaldığı öğrenilirken, oyuncunun Şampiyonlar Ligi’ne katılacak olan Galatasaray’ı seçtiği belirtildi.



FERGUSON'UN PRENSİYDİ

Geçtiğimiz sezon 11 maçta görev alan Da Silva 1 asit yaparken, 24 yaşındaki oyuncu 8 kez Brezilya Milli Takımı forması giydi. 2016’da sözleşmesi sona erecek olan Rafael da Silva, 2012-13 sezonunda ligde şampiyon olan “kırmızı şeytanlarda” tam 40 maçta görev almıştı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.