Galatasaray Telles dışındaki transferlerinden verim alamadı

Roberto Mancini'nin devre arasında transfer ettirdiği 9 futbolcudan yalnızca Alex Telles takıma katkı sağladı.

Galatasaray ara transfer döneminde tam 9 oyuncu birden renklerine bağladı. Kasadan 20 milyon Euro’luk bonservis bedeli çıktı. Ancak sadece Alex Telles düzenli forma giyebiliyor.

GALATASARAY'IN TRANSFERLERİ

VEYSEL SARI: Eskişehirspor’dan transfer edilen Veysel ilk dönemlerde 11’i zorlasa da kadroda yer almakta zorlanıyor. Sabri’nin gerisinde kalan Veysel sürekli forma giyemiyor ve takıma katkı yapamıyor.

BURDISSO: Adı var kendisi yok. Ara transfer döneminin en büyük hayal kırıklığı. Mancini getirdi fakat ne ligde ne de Şampiyonlar Ligi’nde takıma katkı yapıyor.

LUCAS ONTIVERO: Geleceğin yıldız adaylarından Lucas kupa maçlarında sınıfı geçse de daha sonra bir türlü kadroya giremedi. Çok çalışan Lucas, Mancini’den formayı kapamadı.

KORAY GÜNTER: Galatasaray’a Dortmund’dan gelen Koray savunmadaki revizyona rağmen şans bulamıyor. Fizik olarak iyi durumda olan genç oyuncu hocasından forma bekliyor.

OĞUZHAN: Geldiği ilk günlerde sakatlandı ve kendini gösteremedi. Orta alandaki rakipleri çok güçlü ve işi bir hayli zor.

SALİH DURSUN: Burdisso gibi beklentilerin çok gerisinde kaldı. Fizik olarak arkadaşlarından çok uzak. Mancini’nin gözüne giremedi.

UMUT GÜNDOĞAN: Teknik kapasitesi yüksek olan Umut, beklediği şansı bir türlü bulamadı. Genç oyuncu çok az süre alsa da kalitesini gösterdi.

HAJROVIC: Yeni transferler arasında Telles’ten sonra en fazla süre alan isimlerden. İlk 11’i zorlasa da formayı kapamıyor.

ALEX TELLES: Düzenli forma giyen tek transfer. Ara transferde harcanan 20 milyon Euro’nun 3’te 1’i onun için ödendi. Tek isabet de onunla sağlandı.