Mahmut Uslu'dan Duygun Yarsuvat'a çok sert: Cavcav'laşmasa daha iyi olur

Fenerbahçe Kulübü Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'dan çok önemli açıklamalar geldi.

Biz Erkan için aradık teklifimizi yaptık. Bizim buradaki norülümz bu kadar. Yabancıyla ilgili önemli açıklamalar yapacağız çalışmalarını yapıyoruz. Önümüzdeki haftalarda mutlaka yapacağız.

Devre arasında kiralık almayı düşünüyoruz. 8 yabancı elimizde var ama pek kolay olacağını zannetmiyorum.

Bizim tüzüğümüzde bellidir. Aziz Yıldırım 100 yıl evvellini görmüş. Galatasaray'dan ayrılarak Fenerbahçe Kongre üyesi olacağını beyan ettik, resim çektik bunlar güzel şeyler. Biz biliyorsunuz 1 senedir hiç bir klübün açıklamasına yaşına başına hürmet ettiğimiz için Yugoslavya'ya gidiyormuş başarılar diliyoruz. Bu tür şeyler yanlış şeyler doğru olduğunu düşünmüyorum. Kendi kulübüyle ilgil yorumlar yapıp konuşsalar daha çok Galatasaray ile ilgilenmese Cavcav'laşmasa daha güzel olur.

Havuz ile ilgili 10 yıldır söylüyoruz. Digitürk nezlinde farkımızın olmasını Anandolu Kulüplerini üzerimize yollayarak değil devletin destek vermesi gerekir. İtalya'ya bakın Milan'ın Inter'in aldığını Lazio almıyor. Real Madrid'in aldığını 8. 10. sırada birisi alıyor 100 milyon euro diğeri alıyor 10 milyon euro... Hukuki olarak bir kanun var biliyoruz ama bizim üzerimizden Federasyonlara verilen paralar devlete verilen paralar biz burada kamu görevi görüyoruz. Galatasaray Başkanı bunları söylüyorsa bilgileri eline gelmiştir. Baksınlar yani havuzu kim götürüyor, Fenerbahçe, Galatasaray...