Mahmut Uslu hiç değilse Şampiyonlar Ligi'ni kurtaralım dedi, İsmail Kartal ise...

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun İsmail Kartal'a kalan 3 maçımızı kazanıp Şampiyonlar Ligi'ni garantileyelim dediği anlaşıldı.

Fenerbahçe'de Kayseri Erciyesspor beraberliği tüm planları altüst ederken, yönetim takımı toparlamak için yoğun çaba gösteriyor.

Başkan Aziz Yıldırım'ın talimatı ile Madrid'e uçmadan Samandıra'da İsmail Kartal ile görüşen Mahmut Uslu'nun genç teknik adama, kalan son 3 maçı kazanmalarının hayati önem taşıdığını aktardığı öğrenildi. Uslu'nun Kartal'a özellikle Şampiyonlar Ligi konusunda uyarılarda bulunduğu ve mutlaka bu arenada yer almaları gerektiğinin altını çizdiği belirtildi. Uslu'nun Şampiyonlar Ligi'ne gidilememesi halinde kulübün transfer döneminde sıkıntı yaşayacağını ve gelecek sene tribünleri doldurmakta da zorluk çekeceklerini genç teknik adamla paylaştığı bildirildi.

İsmail Kartal: 3 maçı kazanırsak şampiyonuz!

Mahmut Uslu'nun kritik uyarılardan sonra futbolcularıyla toplantı üstüne toplantı yapan İsmail Kartal ise hedefi şampiyonluk olarak belirledi. İsmail Kartal, futbolcularına yaptığı konuşmada, ''Henüz hiçbir şey bitmedi. Ben 3 maçı kazanırsak şampiyon olacağımıza inanıyorum. Siz de buna inanın. Mücadeleye devam etmeliyiz'' ifadelerini kullandığı
öğrenildi.

Emre dönüyor

Öte yandan Kayseri Erciyesspor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Emre Belözoğlu, Mersin deplasmanında ilk 11'de sahaya çıkacak. Kartal'ın orta sahayı Emre, Diego ve Mehmet Topal'dan oluşturmayı ve ileri uçta da Webo'yu yedek soyundurup, Moussa Sow'u o bölgeye monte edeceği bildirildi. 9 oyuncusu sarı kart sınırında bulunan İsmail Kartal, oyuncularına Mersin maçında kart görmemeleri konusunda da uyarılarda bulundu.