Cimbom'dan Şampiyonlar Ligi'ne veda 2-0

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam edebilmek için Atletico Madrid karşısında çok kritik bir maça çıktı ve sahadan 2-0 mağlubiyetle ayrıldı.

Temsilcimiz Galatasaray Şampiyonlar Ligi 5. hafta maçında Atletico Madrid'e konuk oldu. Sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılan Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nden elendi. Galatasaray, gruptaki son maçta sahasında Astana'yı ağırlayacak. Temsilcimiz bu maçtan puan yada puanlar alırsa UEFA Avrupa Ligi'nde oynamaya hak kazanacak.

CANLI ANLATIM:

Maç sona erdi. Atletico Madrid, temsilcimiz Galatasaray'ı Griezmann'ın attığı 2 gol ile mağlup etti.

80'   
Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sinan pasını hemen yanındaki arkadaşı Wesley Sneijder'e gönderiyor. Wesley Sneijder ortasını bekletmeden ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

78'
Temsilcimizde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Hakan Balta oyundan alınırken yerine Sinan Gümüş oyuna dahil oluyor.

77' 
Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Filipe Luis takım arkadaşı Torres ile duvar pası yapıyor ve ön direkteki arkadaşı Koke'yi görüyor. Gelen topa hareketlenen Koke vuruşunu yapıyor ancak Muslera üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.

75' 
Madrid ekibinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Tiago Mendes oyundan alınırken yerine Saul Niguez oyuna dahil oluyor.

74'
 Fernando Torres ceza yayının gerisinde topla buluşuyor ve bekletmeden yerden sert vuruyor ancak Muslara bir kez daha gole izin vermiyor.

65' GOL... Malesef top ağlarımızda. Madrid ekibi Antoine Griezmann'ın golü ile farkı ikiye çıkartıyor. Gabi rakibi Hakan Balta'yı geçerek sağ çaprazdan ceza sahasına giriyor ve pasını altıpas alanında müsait konumda bulunan Antoine Griezmann'a gönderiyor ve Griezmann kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydediyor.

52' Sağ kanattan gelişen atakta Koke ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak gelen topa hareketlenen Diego Godin istediği kafa vuruşunu yapamıyor ve top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

50'
Hızlı gelişen Atletico Madrid atağında Fernando Torres'in pası ile sağ çaprazda topla buluşan Jesus Gamez ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Koke vuruşunu yapıyor ancak Muslera gole izin vermiyor.

46' 
Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Gabi ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Jose Gimenez kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

İlk yarı Atletico Madrid'in 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

33'
Ceza sahası sağ çaprazına yakın sayılabilecek bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Koke ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa savunma ile birlikte yükselen Jose Gimenez kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

22' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Gabi ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Diego Godin yükseliyor ve kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

13'GOL... Maalesef top ağlarımızda. Atletico Madrid, Antoine Griezmann'ın golü ile öne geçiyor. Sağ kanattan gelişen atakta Gabi'nin ön direğe gönderdiği ortaya hareketlenen Antoine Griezmann kafa vuruşunu yapıyor ve topu sağ üst köşeden filelerle buluşturuyor.

11'Sarı kırmızılılar gole çok yaklaşıyor. Hakan Balta'nın pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Wesley Sneijder sol ayağı ile yerden sert vuruyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

6' Sağ kanattan gelişen Atletico Madrid atağında Koke son çizgiye inerek yerden ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunmamız bu topu karşılıyor.

3' Ev sahibi Atletico Madrid kısa paslarla rakip yarı alanda pozisyon üretmeye çalışıyor.

1' Hakem Nicola Rizzoli'nin düdüğü ile mücadeleye temsilcimiz başlıyor.

ATLETİCO MADRİD: Oblak; Gámez, Godin, Giménez, Filipe, Gabi, Tiago, Koke, Carrasco, Griezmann, Fernando Torres
TEKNİK DİREKTÖR: Diego Simone

GALATASARAY: Muslera, Denayer, Semih, Chedjou, Hakan Balta, Bilal, Jem Paul, Sabri, Yasin, Sneijder, Podolski
TEKNİK DİREKTÖR: Claudio Taffarel