Luiz Adriano transferinde flaş gelişme! Yıldız golcü ocak ayına kadar...

Son dönemde adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Brezilyalı golcü ocak ayına kadar Lucescu'nun yanında kalmaya karar verdi.

Transfer döneminde adı sürekli olarak Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Brezilyalı golcü Luiz Adriano Ocak ayına kadar kulübünde kaldı. Alınan bilgilere göre; Luiz Adriano’nun devre arası transfer sezonuna kadar Ukrayna’da, daha sonra ise Premier Lig ekiplerinden biriyle anlaşmaya vardığı için İngiltere’ye gideceği belirtildi.

NE GALATASARAY'A YAR OLDU NE FENERBAHÇE'YE

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ilgilendiği yıldız futbolcu 3,5 milyon Euro imza parası, 3,5 milyon Euro da kendisine istemiş, iki kulüpte Adriano için süre istemişti. Ocak ayına kadar Shaktar'daki alacaklarından vazgeçip imza atmak için masaya oturmayı kabul eden Luiz Adriano’nun kendisi için gelen tekliflerin çok ciddi boyutlarda olmadığını görünce Shaktar Donetsk’te kalmak istediği öğrenildi. Devre arası transfer döneminden sonra Premier Lig’in yolunu tutacak olan Adriano’nun transfer olacağı diğer takım ise açıklanmadı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.