Ünal Aysal'dan Lucescu'ya jest!

Roberto Mancini ile transfer bütçesindeki anlaşmazlık nedeniyle yolları ayıran Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Lucescu'ya tam 30 milyon euroluk bütçe verecek.

MANCINI'YE TEKLİF EDİLENİN TAM İKİ KATI

Galatasaray taraftarı yeni hocası Lucescu için gün sayıyor, Başkan Ünal Aysal da yeni hocası için hazırlık yapıyor. İtalyan antrenör Mancini ile transfer bütçesi yüzünden sorunlar yaşayan ve “Ara transferde çok oyuncu aldık, çok para harcadık. Yeni dönemde kasadan 15 milyon Euro (45 milyon TL) çıkar, gerisini göndereceği oyuncularla hoca oluşturur” diyen Aysal, Rumen hocanın önüne ise bu rakamın tam 2 katını koyacak. 15 milyon Euro’luk ilk açıklanan bütçeye ek olarak transfere 15 milyon Euro daha ayıracak olan Sarı-Kırmızılılar’ın patronu, 30 milyon Euro (90 milyon TL) ile verdiği ‘süperstar’ sözünü de tutacak.

YENİ SPONSORDAN GELECEK PARA TRANSFER AYRILACAK

Yakın çevresine, “Taraftarın Lucescu ismini ne kadar istediğini gördükten sonra onun en doğru isim olduğunu bir kez daha anladım. İçim çok rahat “ ifadelerini kullanan Başkan Ünal Aysal’ın, 90 milyon TL’lik transfer bütçesini ise yeni forma reklamından beklenen ve ortalama 15 milyon Euro dolayında olacağı öngörülen parayla oluşturacağı vurgulandı.