Lucescu G.Saray'a mı geliyor? İşte Tecrübeli teknik adamın verdiği cevap

Prandelli ile yollarını ayırmak isteyen Galatasaray yönetiminin Lucescu'ya teklif götürdüğü ortaya çıktı.

ŞİMDİ FUTBOLCULAR DÜŞÜNSÜN!

Dün Başakşehirspor karşısında alınan ağır mağlubiyetten sonra Galatasaray cephesinde yer yerinden oynadı. Sarı kırmızılı camiada üzüntü ve tedirgin bir hava hakim olurken bazı taraftarların Florya’yı basması ise futbolcular ve teknik heyeti gece yatmadan önce bir kez daha uzun uzun düşünmeye sevk etti. Galatasaray’a başkan olduktan sonra Prandelli ile çalışmak isteyen fakat sportif anlamda işi ehline bıraktığını söyleyen Duygun Yarsuvat şimdi gelecek raporu bekliyor. Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak’ın aldığı ortak karara göre; İtalyan teknik adamla kesinlikle yola devam edilmeyecek, ayrıca şampiyonluk adına iş işten geçmeden hemen Galatasaray’ı ve oyuncuları iyi tanıyan yeni bir teknik adam getirilecek düşüncesinin ön plana çıktığı öğrenildi.

LUCESCU’YA TEKLİF YAPILDI AMA…

Geçmişte Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst’le iyi ilişkileri olan ve hala birbirleriyle görüşen Rumen teknik adam Lucescu’ya ilk teklif yapıldı bile. Shaktar’da bir hayli yıpranan tecrübeli hocadan olumsuz yanıt alan Dürüst ve Albayrak’ın deneyimli çalıştırıcının şu sözleriyle farklı arayışlara girdiği anlaşıldı.

SİZDE HER AN HER ŞEY DEĞİŞEBİLİR

Ben burada 11 yıldan beri çalışıyorum. Shaktar’da tek bir patrona bağlıyım. Burada istikrar var ve takımımdan çok memnunum. Türkiye’de ise her an her şey olabilir, şartlar hiç ansızın değişebilir. 2002 yılında takımı şampiyon yaptım, Süper Kupa kazandım ama yeni seçilen başkan ( Özhan Canaydın) beni gönderdi. Mancini’yle yollar ayrıldıktan sonra Ünal Aysal’da bana teklifte bulundu, ben kabul etmedim. İyi ki etmemişim. Şimdi Ünal Aysal nerede? Yeni bir başkan seçildi, yeni yönetim benimle çalışmak istemeseydi ne yapacaktım? 7 ay sonra yine seçimleriniz var. Ben gelemem, teklifiniz için teşekkür ederim….