Korkudan yaptıkları transferleri bile açıklayamadılar!

Fenerbahçe'nin yaptığı transferler karşısında bir hayli çaresiz kalan Galatasaray yönetimi ve teknik heyeti bitirdiği oyuncuların isimlerini açıklamaktan çekindi.

Transfer sezonunda ezeli rakibinin bir hayli gerisinde kalan ve sadece Podolski ile taraftarlarını mutlu etmeye çalışan Galatasaray’da yeni kadro şekillenmeye başladı. Avusturya’da yapılacak olan ikinci etap kampta 5 ismi kadroya almayan Hamza Hamzaoğlu Furkan Özçal, Umut Gündoğan, Dany, Emre Can Coşkun ve Berk İsmail Ünsal’a kendinize takım bulun mesajını gönderirken, taraftar ve camianın yapılacak transferler konusunda sarı kırmızılı yönetimin atacağı adımları yakından takip ettiği görülüyor.

HEM TEKNİK HEYET VETO EDİYOR HEM DE YÖNETİM TRANSFER YAPAMIYOR

Rafael da Silva ve Maxi Pereira’yı veto eden teknik heyetin yanı sıra Huntelaar, İbrahimovic, Mario Gomez ve Shaqiri gibi yıldız isimleri bitiremeyen yönetim, sarı kırmızılı taraftarların sabrını taşırırken, Hamza Hamzaoğlu’nun sürekli takım içi dengelerden bahsetmesi camiayı bir hayli rahatsız etmeye başladı.

KORKUDAN AATIF VE NİASSE'Yİ AÇIKLAYAMADILAR

Sabri Sarıoğlu’na 1,8 milyon Euro veren, 32 yaşındaki Bilal Kısa için yıllık 2,5 trilyonu gözden çıkaran Hamzaoğlu ve yönetimin, transfer politikasını eleştiren Galatasaraylı taraftarların, bu oyuncuların aldığı ücretler karşısında “takım içi dengelerden” bahsedilmesinin yersiz ve dengesiz olduğu yönünde fikir birliğine vardığı göze çarpıyor. Fenerbahçe’nin transfer ettiği Nani, Van Persie, Fernandao ve Kajer gibi yıldız oyuncular karşısında bir hayli sönük kalan Galatasaray yönetiminin, Niasse ve Aatıf isimlerini sırf bu yüzden açıklayamadığı tahmin edilirken, Dursun Aydın Özbek ve Hamza Hamzaoğlu’nun bundan sonra yapacağı transferlerin dikkatle takip edildiği anlaşıldı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.