Konyaspor - Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda? Kanaryada Fernandao Krizi!

Süper ligde 8. hafta mücadelesi 2 Avrupa temsilcisinin karşılaşmasına sahne oluyor. Konyaspor - Fenerbahçe maçı 24 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'da oynanacak. Karşılaşma Lig TV ekranlarından yayınlanacak. Fernandao olay yarattı! işte detaylar...

ligde 8. hafta mücadelesinde Atiker Konyaspor - Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Braga ile evinde şanssız bir beraberlik alan Konyaspor ligde üst sıralara tırmanma çabasında. Manchester deplasmanında ağır yara alan Kanarya ise bu yaraları kapatmak için mücadele edecek. Karşılaşma 24 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'da Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak. Fernandao ise Fenerbahçe'de isyan çıkardı. İstikrarlı bir performans çizemeyen tecrübeli forvet oyuncusu takımdan ayrılmak istiyor. Sezon başı fazla kilolarıyla sıkça gündeme gelen Fernandao için Bursaspor'unda devre girmesi ile birlikte transfer olaslığı bir hayli artmış durumda.

KONYASPOR BRAGA'YI UNUTTU

UEFA Avrupa liginde ülkemizi temsil eden Konyaspor evinde önde götürdüğü karşılaşmada Portekiz ekibi Braga ile berabere kaldı. Maç sonucu açıklamlarda bulunan teknik direktör Aykut Kocaman: "İçeride oynamanın verdiği güçle, kuvvetli bir başlangıç yaptık. Erken bulduğumuz golün ardından Braga daha fazla topa sahip oldu. Çok kuvvetli çıkışlar yaparak, farkı artırabilecek pozisyonlar yakaladık ancak ikinci golü bulamayınca, Braga bizi sahamıza doğru itti ve oyunun şekli değişti. Avrupa Ligi'nde ilk puan ve ilk golümüz hayırlı uğurlu olsun. Grubumuz son derece güçle takımlardan kurulu. Dolayısıyla alınan puan bizim gibi tecrübesiz takımlar için kötü değil. açıklamalarını yaptı. Karşılaşma öncesi formda olan Konyaspor taraftarının desteğine güveniyor. Yeşil beyazlı ekibin maça kalede Serkan Kırıntılı, savunmada Barry Douglas, Ali Turan, Jagos Vukovic, Nejc Skubic, orta sahada Volkan Fındıklı, Ömer Ali Şahiner, Ali Çamdalı, Deni Milosevic, ileride ise Amir Hadziahmetovic ve Riad Bajic ikilisinin oynaması bekleniyor.

FENERBAHÇE'DE MORALLER SIFIR

Uefa avrupa ligindeki bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe, Manchesterden eli boş ve ağı yaralı döndü. Karşılaşmadan 4-1 lik bir skorla mağlup ayrılan Fenerbahçe'de hedef Konyaspor'u mağlup edip moral bulmak. Maç öncesi Ozan Tufan sakatlığı nedeniyle kadroda bulunmuyor. Öte yandan golcü oyuncu Fernandao sorun çıkarmaya devam ediyor. Menejeri aracılığıyla yönetime isyan eden Fernandao'ya Bursaspor'unda talip olmasının ardından, takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe zorlu Konyaspor deplasmanına kalede Volkan Demirel, savunmada Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım orta alanda Mehmet Topal, Alper, Josef, Volkan şen,Van Persie ileride ise Emenike ilk 11'ile çıkması bekleniyor.

SÜPERLİG 8. HAFTA PROGRAMI

21 EKİM CUMA
19.00 Çaykur Rizespor-Gençlerbirliği: Serkan Çınar
20.00 Gaziantepspor-Kayserispor: Arda Kardeşler

22 EKİM CUMARTESİ
16.00 Aytemiz Alanyaspor-Bursaspor: Hüseyin Göçek
19.00 Akhisar Belediyespor-Adanaspor: Özgür Yankaya
19.00 Galatasaray-Trabzonspor: Fırat Aydınus

23 EKİM PAZAR
13.30 Kardemir Karabükspor-Medipol Başakşehir: Cüneyt Çakır
16.00 Osmanlıspor-Kasımpaşa: Ümit Öztürk
19.00 Beşiktaş-Antalyaspor: Barış Şimşek

24 EKİM PAZARTESİ
20.00 Atiker Konyaspor-Fenerbahçe: Bülent Yıldırım