Kim şampiyon oldu? Şampiyon belli oldu mu?

Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir arasında mücadelede kim şampiyon oldu? Şampiyon belli oldu mu?

Bu akşam saat 19.00'da başlayan İlhan Cavcav Spor Toto Süper Lig 34. hafta mücadelesinde şampiyonluk mücadelesi neticesinde kim şampiyon oldu sorusu belli oldu. Son haftada şampiyonluk için puanları birbirine yakın üç takım mücadele etmişti. Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir arasındaki şampiyonluk mücadelesi neticelendi. Şimdi futbolseverlerin merak ettiği soruların başında şampiyon belli oldu mu sorusu yer aldı. Galatasaray 75 puanla ligi birinci sırada tamamlayarak şampiyon oldu. Fenerbahçe ve Başakşehir, sarı kırmızılı ekibi takip eden ekiplerden oldu. Böylece Spor Toto Ligi 2017-2018 sezonu sona ermiş oldu.

KİM ŞAMPİYON OLDU?

Şampiyon kim oldu sorusunun yanıtı İlhan Cavcav Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında merak edilen soruların başında yer aldı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir arasında süren mücadelenin sonunda Galatasaray 75 puanla şampiyon oldu. Fenerbahçe 2. sırada yer alırken ve Başakşehir ise 3. sırada yer aldı.

ŞAMPİYON GALATASARAY

Ligin son hafta maçında Göztepe'ye konuk olan Galatasaray, mücadeleyi 1-0 kazanarak Spor Toto Süper Lig 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu'nun şampiyonu oldu.

Bornova İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmada son haftaya lider giren ve İzmir'de oynayacağı son maçtan 1 puan çıkarması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek olan Galatasaray maçı Gomis'in 66. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 kazanarak 21. şampiyonluğunu ilan etti.

Galatasaray bu sonuçla ligi, 75 puanla bitirirken Göztepe, sezonu 49 puanla 6. sırada tamamladı.

FATİH TERİM 2 DEĞİŞİKLİK YAPTI

Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonunun son haftasında oynanan Göztepe-Galatasaray maçında her iki takımın teknik direktörü son oynadıkları maçlara göre iki değişiklik yaptı.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son oynadıkları Evkur Yeni Malatyaspor maçından farklı olarak ilk 11'de Maicon Pereira ve Sinan Gümüş'ün yerine Serdar Aziz ve Sofiane Feghouli'ye şans verdi.

TAMER TUNA'DAN ZORLUNLU 2 DEĞİŞİKLİK

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna ise Atiker Konyaspor müsabakasına göre iki zorunlu değişiklik yaptı. Cezalı futbolcular Andre Poko ve Halil Akbunar'ın yerine Rajko Rotman ve Yoan Gouffran mücadele etti.
Galatasaray sahaya beyaz formayla çıkarken, Göztepeli futbolcular 2018-2019 sezonunda giyecekleri efsane parçalı formayla sahada yer aldı.

GOMIS TARİHE GEÇTİ

Göztepe karşısında deplasmanda attığı golle 29 gole ulaşan Galatasaray'ın Fransız forveti Bafetimbi Gomis, Süper Lig tarihinde bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcu oldu.