Kasaya ne kadar para girdi bilinmiyor!

"1 milyon Üye" projesi ile gündeme gelen Fenerbahçe yönetimi, buradan gelen paralara dokunmadığı gibi, Aziz Yıldırım'ın 4 ilde büyük tesisler açacağı iddia edildi.

Halka arzdan gelen 5 milyon euro'nun tamamını birikmiş transfer taksitleri ve primler için futbolcuların hesaplarına yatıran Fenerbahçe yönetimi, "1 milyon Üye" projesi kapsamında kulübün kasasına giren paraları da bloke ediyor. Başkan Aziz Yıldırım, paralara deyim yerindeyse "dokundurtmuyor".

Bunun nedeni, kulübe yeni üye kazandırılırken taraftara verilen sözler. "1 Milyon Üye" projesi ile en az 2 bin TL ödeyip kulüp üyeliği hakkı kazanan taraftarlar, birçok ayrıcalığın yanında Fenerbahçe'nin sosyal ve sportif tesislerinden faydalanma hakkına da sahip oluyor. Ancak kulübün sahip olduğu tesisler sınırlı. Düzce Topuk Yaylası ve Ankara'daki İncek Tesisleri dışında taraftarın hizmetine sunulacak bir tesis yok. Başkan Yıldırım, "1 Milyon Üye" projesinden gelen paranın tamamını taraftara verilen söz doğrultusunda yeni tesislerin yapımı için kullanacak. Tesislerin yapımında öncelik Samsun, Gaziantep, Adana ve İzmir gibi büyük kentler de olacak.

ÜYE SAYISI KONGREDEN ÖNCE AÇIKLANACAK

Kulübe şu ana kadar kaç üye yapıldığı, kasaya ne kadar para girdiği bilinmiyor. Yönetimin bunu mayıs içinde kongreden önce açıklaması bekleniyor.