Tannane Galatasaray'ın kampına yetişiyor

Galatasaray, Donk ve Van Rhijn'den sonra üçüncü transferini de yüzde 99 bitirdi.

Ön libero ve sağ bek sorunundan sonra sağ açık da çözüldü. Tannane, %99 bitti. G.Saray, bir golcü ile ara transferi noktalayabilir.

Galatasaray, yeni transferlerini 3 Ocak'ta başlayacak ikinci yarı çalışmalarına yetiştiriyor. İlk bomba Ryan Donk olmuştu. Aslan, 3 yıllık anlaşmayı yaptı, Kasımpaşa ile 1.7 milyon euroya el sıkışıldı. Yine Ajax'ın 24 yaşındaki sağ beki Ricardo van Rhijn için de görüşmeler olumlu bitti. Cim Bom, hem sağ bek hem de kulübü ile her konuda anlaşmayı yaptı.

OYUNCU İLE ANLAŞMA TAMAM

İki isimden sonra Heracles forması giyen 21 yaşındaki Faslı sağ açık Oussama Tannane için de son aşamaya gelindi. Yetenekleri ile göz kamaştıran Faslı ile anlaşma yapıldı. Kulübü Heracles ise 3 milyon euro da direniyor. Aslan, 2.5 milyon euro verdi, iş 500 bin euroluk pürüzün giderilmesine kaldı.

BAŞKAN: ZORLUK ÇIKARMAYIZ

Transferle ilgili, Heracles kulübü başkanı Jan Smit, resmi olarak kendilerine teklif sunduğunu açıklarken, "Oussama'yı transfer etmek istediklerini bize ilettiler. Bu konuda oyuncuya bir zorluk çıkarmayacağız. Oyuncumuz gitmek isterse ve G.Saray yeterli ücreti öderse bu transfer gerçekleşecek" sözlerini kullandı.