Kadıköy'de Galatasaray: 6 Fenerbahçe: 5!

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak maç öncesi iki takım kadroları karşılaştırılıyor... Ev sahibi Fenerbahçe defansta bir adım öne çıkarken, Galatasaray ise forvet hattında daha iyi.

8 Mart Pazar günü saat 19.00’da başlayacak olan büyük derbi için artık hazırlıklar hemen hemen tamamlanmış gibi. Futbol severlere ve otoritelere göre ev sahibi Fenerbahçe, ezeli rakibine göre bir adım önde yorumları yapılırken iki takımın kadroları da sık sık karşılaştırılıyor. Genelde form durumu olarak Galatasaraylı futbolcuların ön plana çıktığı maçta Volkan – Muslera, Sneijder – Emre, Olcan – Caner Erkin ve Hamit Altıntop – Mehmet Topal karşılaştırması kafalarda çeşitli sorular oluşturuyor.

ALVES - CHEDJOU VE KUYT - YASİN EŞLEŞMESİ HARİÇ DİĞER KARŞILAŞTIRMALARDA TARTIŞMA YOK GİBİ

İşte Fenerbahçe Galatasaray maçının kadroları ve kalite olarak önde olan oyuncular

Volkan Demirel – Fernando Muslera: Muslera

Gökhan Gönül – Sabri Sarıoğlu: Gökhan Gönül

Caner Erkin – Olcan Adın: Caner Erkin

Bruno Alves –Chedjou: Attığı goller ve takıma faydasıyla Chedjou

Egemen Korkmaz – Semih Kaya: Egemen

Raul Meireles – Selçuk İnan: Selçuk

M.Topal – Hamit Altıntop: M.Topal

Emre Belözoğlu  - Sneijder: Sneijder

Dirk Kuyt – Yasin Öztekin: Son durumlara ve yakalanan forma göre Yasin Öztekin fakat tecrübe olarak Kuyt

Moussa Sow – Bruma: Sol önde oynatılsa da Sow

Emenike – Burak Yılmaz: Burak Yılmaz

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.