Jason Denayer rahat bir nefes aldırdı

Atletico maçının ikinci yarısında sağ bek oynayan Denayer, Trabzon deplasmanında da Sabri'yi kesmeyi başardı. 20 yaşındaki oyuncu, dengeli futboluyla Galatasaray taraftarına 'oh be' dedirtti.

Galatasaray aradığı beki sonunda buldu! Transferin son gününde Manchester City’den kiralanan Jason Denayer, ilk kez Atletico Madrid maçında forma giymişti. Belçikalı savunmacı o mücadelenin ikinci yarısında sağ beke geçerken, başarılı bir futbol ortaya koymuştu.

Hamza hoca, Trabzon deplasmanında da Sabri’nin yerine Denayer’e şans tanıdı. 20 yaşındaki oyuncu, dengeli futboluyla dikkat çekti. Özellikle savunmadaki başarılı duruşuyla, Galatasaray taraftarına ‘oh be’ dedirten Denayer, hücuma çıkışlarında da olumlu işler yaptı. Denayer’in bu performansıyla, sağ bekte formayı kaptırmayacağı düşünülüyor.

'TEKRAR KİRALAMA' FORMÜLÜ

Özellikle Chedjou’nun da takıma katılmasının ardından, Hakan-Chedjou ikilisi, sağda Denayer ve solda Carole’nin görev alması, defansif anlamda Galatasaray’ı rahatlatacak. Belçikalı oyuncunun böyle devam etmesi halinde, gelecek sezon da kiralanması gündeme gelebilir.