İşte Umut Bulut'un yeni takımı

Galatasaray Olcan Adın ve Tarık Çamdal'dan sonra Umut Bulut'u da gözden çıkardı. Ünlü forvet Kayserispor'a gidiyor.

Galatasaray Olcan Adın ve Tarık Çamdal'dan sonra Umut Bulut'u da gözden çıkardı. Ünlü forvet Kayserispor'a gidiyor.

Galatasaray'da sular durulmuyor...  Sarı kırmızılı takımın yöneticileri Olcan Adın ve Tarık Çamdal'dan sonra Umut Bulutu'da gözden çıkardı. Golcü oyuncu, Kayserispor'a gitmeyi kabul etti. 

UMUT BULUT SADECE 1 SEZON FORMA GİYECEK

Galatasaray ve Kayserispor arasındaki görüşmeleri Fanatik gazetesi haberleştirdi. İki takım, Bulut'un sözleşmesinde yer alan 1.8 milyon ücreti ortak ödeme kararı aldı. Kayserispor'da 1 sezon forma giyecek olan Umut Bulut için Galatasaray'a kiralama ücreti ödenmeyeceği belirtildi.

GALATASARAY VE KAYSERİSPOR BİRLİKTE ÖDEYECEK

Tarafların transfere son noktayı koyduktan sonra resmi açıklamayı yapması bekleniyor. İddialara göre Umut'un yıllık 1.8 milyon Euro'luk ücretinin 900 bin Euro'luk kısmını Galatasaray, diğer 900 bin Euro'luk miktarı ise Kayserispor ödeyecek.

NE OLMUŞTU?

Riekerink’in kadro dışı bıraktığı Umut Bulut G.Saray'ın kendisini göndermek istiyorsa 1 milyon 850 bin euro'luk ücretinin tamamının ödenmesi gerektiğini bildirmişti. Taraftara bir türlü kendisini kabul ettiremeyen Umut Bulut, Jan Olde Riekerink tarafından Olcan Adın, Tarık Çamdal ve Endoğan Adili ile birlikte Danimarka kampı öncesi kadro dışı kalmıştı. Galatasaray ile 1 yıllık daha kontratı bulunan tecrübeli oyuncunun menajeri Ali Egesel, yönetime net mesaj verirken; bu uygulamanın tek taraflı olduğunu söyledi.