İşte Türkiye Ligi'nin kalitesi!

Şampiyonlar Ligi'nde kalesinde 15 gol görüp sadece 3 gol atan Galatasaray, Süper Lig'de lider olurken, Dortmund, Anderlecht ve Arsenal'in kendi liglerinde durumları perişan!

GALATASARAY KENDİ LİGİNDE LİDER RAKİPLERİ İSE BUNALIMDA

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde aldığı kötü sonuçlarla Avrupa defterini kapatan Galatasaray Süper Ligin 11.haftasında liderliğini korumaya devam ediyor. Dün Fenerbahçe’nin Eskişehirspor karşısında 2 puan kaybetmesinden sonra Karabükspor Beşiktaş maçına odaklanan sarı kırmızılılar ezeli rakiplerinin olası puan kaybında 11.haftayı lider olarak kapatacak. Devler Ligi’nde farklı mağlubiyetlerle rakipleri karşısında sürklase olan ‘Cimbom’ kendi liginde zirveye oynarken, rakiplerinin bir bir dökülmesi ayrı bir çarpıcı nokta olarak göze battı.

DORTDMUND SONUNCU ANDERLECHT ZOR KURTULDU ARSENAL İSE 13 PUAN GERİDE

Alman ekibi Borussia Dortdmund’un dün E.Frankfurt’a 2-0 kaybetmesinden sonra ligin dibine demir atması, Anderlecht’in C.Brugge karşısında 1 puanı zor kurtarması, Arsenal’in ise Swensea karşısında kazanmasına rağmen lider Chelsea’nin tam 13 puan gerisinde kalması hem Türkiye Ligi’nin kalitesini hem de Galatasaray’ın kalibresini ortaya çıkarıyor.