İşte Mustafa Denizli'nin iki bombası!

Her an Galatasaray ile anlaşmaya yakın olan Mustafa Denizli, Dursun Aydın Özbek'ten iyi bir ön libero ve defansa tecrübeli bir futbolcu istedi.

Galatasaray'ın müstakbel teknik direktörü Mustafa Denizli'nin transfer istekleri de ortaya çıktı. Galatasaray'ın müstakbel teknik direktörü Mustafa Denizli, birisi stoper, birisi ön libero, birisi sol açık, birisi de sol bek olmak üzere 4 oyuncu transfer edilmesini isterken, listesini de belirledi.

Denizli'nin üzerinde en fazla durduğu konuğu ise ön libero oldu. Beşiktaş'ta son şampiyon olarak devre arasında transfer edilen Fabien Ernst'in kendilerine şampiyonluğu getirdiğini belirten tecrübeli teknik adam, Alman oyuncuya benzer bir isim istedi. Denizli'nin önüne konulan Ernst benzeri ön liberonun adının ise Newcastle United'ta forma giyen Cheik Tiote olduğu bildirildi. Denizli'nin Fildişili oyuncuyu kabul etmesi durumunda devre arasında kiralanacağı bildirildi.

Denizli'nin istediği tecrübeli ve defansı toparlayacak isim olaraksa önüne Milan'da forma giyen Alex isminin masaya geldiği bildirildi. Yasin'in gönderilmesinin gündeme geldiği ortamda Sociedad'ta tutunamayan Bruma'nın da geri dönmesinin gündeme geldiği gelen bilgiler arasında. 

Denizli'nin önüne forvet olarak koyulan isminse Fernando Torres olduğu bildirildi. Denizli'nin bu isimleri kabul etmesi durumunda yönetimin 3 oyuncuyla kiralama usulü ile anlaşacağı belirtiliyor.