İşte Galatasaray’ın yeni hedefi!

Galatasaray, Hollanda doğumlu gurbetçi futbolcu Tolgahan Çiçek’i izlemeye aldı.

Galatasaray, Hollanda doğumlu gurbetçi futbolcu Tolgahan Çiçek’i izlemeye aldı.Sol bek mevkiinde forma giyen Olcan Adın ile Riekerink’in raporu doğrultusunda yollarını ayıran Galatasaray, Lionel Carole’a alternatif arıyor. Galatasaray, De Graafschap'ın gurbetçi yeteneği Tolgahan Çiçek'i 'izlemeye' aldı.

SOL BEKTE CAROLE ALTERNATİFSİZ KALDI

Galatasaray’da Olcan Adın’ın sözleşmesinin feshedilmesiyle sol bekte alternatifsiz kalan Lionel Carole’u yedekleyecek bir isim aranıyordu. Hakan Balta’nın daha çok stoper mevkiinde tercih edilmesiyle sol bekte Lionel Carole 'alternatifsiz' kalmıştı.

GENÇ GURBETÇİ TOLGAHAN ÇİÇEK GÜNDEME GELDİ

Olası bir sakatlıkta sıkıntı yaşamak istemeyen Galatasaray yönetimi, şimdiden çalışmalara başladı. Gündemdeki ismin ise Tolgahan Çiçek olduğu öğrenildi.

JAN OLDE RIEKERINK DE TANIYOR

Hollanda Ligi ekiplerinden De Graafschap'ta A takıma yükselen 21 yaşındaki Tolgahan Çiçek'i scout ekibinin izlemeye aldığı ve rapor hazırlayacağı bildirildi. Tolgahan Çiçek'i Galatasaray'ın hocası Jan Olde Riekerink'in de tanıdığı öğrenildi.

TOLGAHAN ÇİÇEK'İN GELECEĞİ PARLAK

Hollanda Ligi olan Eredivisie’de 11 kez forma giyen Tolga Çiçek her iki ayağını da kullanabiliyor. Hollanda doğumlu Tolgahan Çiçek 1.78 boyunda ve geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor. Tolgahan Çiçek, U21 Milli Takımı'nda da oynuyor.

SELÇUK İNAN’A TALİP VAR

Galatasaray'da yaz transfer döneminde yapılan transferler sonrasında alternatifleri çoğalan Selçuk İnan'a talip çıktı. Türk taraftarların Demba Ba ile kavgalarından tanıdığı Al Jaish'in hocası Sabri Lamouchi'nin verdiği rapor doğrultusunda harekete geçen Katara ekibinin Başkanı Abdullah Bin Hamad'ın Galatasaray'a menajerler aracılığıyla Selçuk İnan'ın fiyatını sorduğu bildirildi.