İşte Galatasaray maçı öncesi Beşiktaş'ı karıştıran adam!

Derbi maçı öncesi, Beşiktaş'ın yıldız futbolcu hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme gelen 63 yaşındaki teknik direktör, Slaven Bilic'i bir hayli zor durumda bıraktı.

DEMBA BA'YLA GİRESSE'İN KAPIŞMASI HALA DEVAM EDİYOR

Afrika Uluslar Kupası için nihai kadrolarını açıklayan takımlardan en fazla sıkıntı ve karmaşa yaşayan ekip hiç şüphesiz Senegal oldu. Teknik direktör Alain Giresse’in Demba Ba’yı kadroya almaması ikili arasında sözlü sataşmaya sahne olurken, yıldız golcünün Fransız çalıştırıcı için “o bir kukla teknik direktör” demesi 63 yaşındaki hocayı bir hayli sinirlendirdi . “Biz Demba Ba’sız çıktığımız 6 maçın 4’ünü kazandık” açıklamalarını yapan Giresse kendisini savunurken,  basına "Eğer konumuz o olacaksa burada keselim ve vedalaşalım" ifadelerini kullanmaktan da geri kalmadı.

BİLİC DEMBA BA'YLA ÖZEL OLARAK İLGİLENİYOR

Senegal Milli Takım’ında yaşanan olumsuz hava ve Girresse - Demba Ba gerginliği derbi öncesi Beşiktaş’a da yansıdı. Kritik maç sayılı saatler kala oyuncuya moral vermeye çalışan Bilic’in, yıldız golcüyle özel olarak ilgilendiği ve Ba’ya ‘yalnızca derbi maçını düşün’ dediği öğrenildi. Süper Lig’de ve Avrupa’da attığı gollerle adından sıkça bahsettiren Demba Ba’nın derbide de gol atmasını isteyen Hırvat teknik adamın, futbolcu için elinden gelen tüm özveriyi gösterdiği bildirildi.