İşte derbi öncesi Galatasaraylıların rüyasını kaçıran iki futbolcu

Hafta sonu Beşiktaş Galatasaray maçı öncesi siyah beyazlılar da Atiba meselesi can sıkarken, sarı kırmızılılar da ise sorunun daha büyük olduğu görüldü.

BEŞİKTAŞ'IN EN BÜYÜK PROBLEMİ ATİBA

2015’in ilk derbisi, Spor Toto Süper Lig’in son maçında, ev sahibi Beşiktaş’ta oyuncuların performans olarak düşüş göstermeleri Slaven Bilic’i bir hayli endişelendirdi. Konyaspor karşısında 90 dakika boyunca rakip ceza sahası içerisinde sadece 3 kez topla buluşan siyah beyazlılar, kendi yarı alanında toplamda 18 kez top kaybedince, Hırvat teknik adamın bu istatistikler karşısında çok sinirlendiği, derbi maçı öncesi öğrencilerini tek tek uyardığı bildirildi. Atiba’nın cezalı olacağı maçta, orta sahada büyük bir eksiklik yaşayacak olan Bilic’in o bölgede Necip Uysal’a şans vereceği öğrenildi.

SEMİH ÇOK FORMSUZ TELLES GÖKHAN KARŞISINDA ENDİŞE VERİYOR

Galatasaray’da ise G.Birliği maçında kaybedilen 2 puanın üzüntüsü yaşanırken, Beşiktaş maçı öncesi Semih Kaya’nın formsuzluğu teknik heyet ve Hamza Hamzaoğlu’na büyük endişe veriyor. Eski performansından çok uzak bir görüntü veren Semih’in, derbide Demba Ba eşleşmesi  dikkatle beklenirken, Galatasaray’a 1 yıl önce transfer olan ve fizik kapasitesini bir basamak yukarıya çıkaramayan Telles’in, formda Gökhan Töre karşısında ne yapacağı  merak konusu oldu. Sneijder’in sol önde oynaması ve Telles’e yardım etmemesi de Brezilyalı futbolcuyu oldukça zorlarken, Hamza Hamzaoğlu’nun siyah beyazlı ekip karşısında alacağı tedbirler de Galatasaray için çok önemli bir hal aldı.

Kamerun Milli Takımı’na seçilen Chedjou derbide forma giyecek. Bu büyük mücadele Pazar günü saat 19:00'da LigTV'den naklen yayınlanacak.