İşte Cimbom'un yeni Alman Panzeri!

Galatasaray öyle bir Alman hoca getiriyor ki...

LUCESCU 1 YIL SONRA TUCHEL 1 YIL SONRA DEDİ

Galatasaray'da teknik direktör arayışı sürüyor. Mircea Lucescu'nun ardından Tomas Tuchel'den de olumsuz yanıt alan sarı-kırmızılı yönetim, rotasını bir dönem çok uğraşıp getiremediği Alman Matthias Sammer'e çevirdi. Bayern Munih'in sportif direktörlüğünü yürüten Sammer ile görüşmelerine devam eden Bülent Tulun'un cuma gününe (yarın) kadar Matthias Sammer'den haber beklediği kaydedildi.

SAMMER'E GİDİLECEK

Ünal Aysal'ın başkanlığında dün Türk Telekom Arena'da toplanan yönetim, hoca konusunun bir an önce çözüme kavuşturulması kararını aldı. Sammer de görevi kabul etmezse hiç beklenmeden Martin Jol'la temasa geçileceği öğrenildi. Jol, Bülent Tulun'un hoca adayı olarak biliniyor. Joachim Löw, Ottmar Hitzfeld gibi kariyerli isimlerin ise hem şartları zorlu hem de gelme ihtimalleri düşük olarak gösteriliyor.

SPALETTİ İTALYA MİLLİ TAKIMININ BAŞINA GEÇİYOR

Alman ya da Hollanda ekolünden bir teknik adam istediğini açıklayan Ünal Aysal, İtalyan Luciano Spaletti üzerinde de ciddi olarak duruyordu. Hatta Aysal'ın Spaletti ile geçtiğimiz hafta gizli bir görüşme yaptığı iddia edildi. Ancak Spaletti'nin İtalya Milli Takımı'ndan teklif alınca yan çizdiği öğrenildi. 7 Temmuz'daki sezon açılışına kadar yeni hoca gelmezse takımı geçici bir süre antrenörler çalıştıracak.