F.Bahçe taraftarı Diego için İstanbul'u sallayacak

Bu sezon Diego Ribas'la daha da fazla güçlenen Fenerbahçe, yıldız futbolcunun forma satışından çok iyi bir gelir elde edecek.

HAVAALANINA AKIN!

F.Bahçe'nin son yıllardaki en çok ses getiren transferi olan Diego Ribas deyim yerindeyse krallar gibi karşılanacak. Hazırlıklara başlayan sarı-lacivertli taraftarlar yarın İstanbul'a geleceği belirtilen Brezilyalı yıldız için havaalanına akın edecek ve yıldız futbolcuya unutamayacağı türden görkemli bir törenle "F.Bahçe'ye hoş geldin" diyecek.

10 NUMARALI FORMAYI GİYECEK

Kanarya, yeni transferi Diego'ya kavuşmak için artık saat sayarken önceki gece Şampiyonlar Ligi finalinde üzülen Brezilyalı yıldızın, Atletico Madrid ile artık hiçbir bağı kalmadı. Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'nın yarın ünlü sambacıya 10 numaralı formayı giydirip, ardından da İstanbul'a getirmesi bekleniyor. Yönetim, Diego'nun transferini bugün ya da yarın resmen açıklayabilir. Açıklama büyük ihtimalle Diego'nun forma giydirilmiş fotoğrafı ile servis edilecek. İmza töreni ve sağlık kontrolleri için iki gün İstanbul'da kalacağı öğrenilen Diego, daha sonra tatile çıkacak.

FENERİUM PARA BASACAK

Fenerbahçe, Türkiye'ye son dönemde gelecek en büyük yıldızlardan biri olacak Diego Ribas'ın forma satışından büyük gelir bekliyor. Brezilyalı maestronun Alex'ten sonra kimsenin giymediği 10 numaralı formalarının yakında Fenerium'larda satışa çıkacağı belirtilirken, buradan büyük miktar paranın kasaya girmesi hedefleniyor.