İki dev kulüp bir araya geldi, Sneijder'in bonservisini veremedi!

Hollandalı yıldıza talip olan Juventus ve Manchester United'ın Sneijder için yapacakları teklif Galatasaray kulübünü açmadı.

SNEİJDER İÇİN 2 DEV KULÜP DEVREDE

Galatasaray'ın başarılı ismi Wesley Sneijder'in peşine Manchester United da takıldı ve bir süredir Hollandalı yıldız ile anılan Juventus'a rakip oldu. Juventus'un, Galatasaray ile yaptığı pazarlıklar devam ederken Louis van Gaal'in, Hollanda Milli Takımı'ndan eski öğrencisinin transferi için yönetime başvurduğu iddia edildi. Galatasaray'ın da maliyetleri düşürmek ve sıcak para ihtiyacını karşılamak için tekliflere açık olduğu belirtildi.

İTALYAN KULÜBÜ 8 MİLYON EURO VERİYOR

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, "Wesley Sneijder tabii ki çok iyi teknik kaliteye sahip ve kendini kanıtlamış bir futbolcu. Onu takımımda görmek isterim" diyerek Hollandalı yıldızı açık açık istediğini ifade ederken Juventus yönetimi, sözleşmesinde "20 milyon euro'ya serbest kalır" maddesi bulunan tecrübeli oyuncuyu ucuza kapatmak istiyor. İtalyan ekibin, bir yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncu için 8 milyon euro'nun üzerine çıkmayı düşünmediği ifade edildi.

İNGİLİZLER 10'DAN KAPIYI AÇACAK

Buna karşılık teknik direktör Louis van Gaal'in Wesley Sneijder'i devre arasında takımda görmek istediği ve bu nedenle Manchester United'ın Galatasaray mutlu edecek bir teklif üzerinde çalıştığı kaydedildi. İngilizlerin 10 milyon euro'dan pazarlıklara başlayacağı belirtiliyor. Öte yandan Hollandalı futbolcunun menajeri Guido Albers de, Sneijder'in sözleşmesinde 20 milyon euro'luk serbest kalma maddesinin yer aldığını belirterek, bu paranın ödenmediği takdirde ocak ayında futbolcunun hiçbir kulübe gidemeyeceğini ifade etti.