İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Ersun Yanal'a çok sert eleştiri!

Fenerbahçe maçında puan almasına rağmen oynanan oyun açısından sınıfta kalan Ersun Yanal'a en büyük eleştiri başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan geldi.

OYUNCULAR ÇALIM ATMADAN PAS ATMIYORLAR

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın oynattığı futbol eleştirilmeye başlanırken, en okkalı sitemin ise Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan geldiği öğrenildi. Hacıosmanoğlu'nun Yanal ile yaptığı görüşmede, ''Bizim takımda sanki herkes Robben.  Erkan, Mehmet, Constant, Özer... topu alan çalım atmadan pas vermiyor. Constant, Fenerbahçe ve Sivasspor maçlarında basit oynamayarak bizi yakan isimdi. Buna çare bulman lazım hoca'' diyerek eleştirisini yaptığı bildirildi.

ARTIK HERKES LİGE ODAKLANSIN

Öte yandan Sivasspor'a uzatmada yenilerek Türkiye Kupası'ndan elenen Trabzonspor gözünü, Başakşehir maçına çevirdi. Sivasspor maçı sonrasında oyuncularıyla bir konuşma yapan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın, "Kupa artık geride kaldı. Gelecek sezon Avrupa arenasında yer almak istiyorsak, ligde hata yapmamız gerekir. Herkesten sadece saha içine konsantre olmasını istiyorum. Kaliteli bir ekibiz ve bunu aldığımız sonuçlara yansıtmalıyız" dediği öğrenildi.