"İbrahim Hacıosmanoğlu da hapis yatsın"

Fenerbahçe Trabzonspor maçından önce Bülent Yıldırım'ı cep telefonundan arayan İbrahim Hacıosmanoğlu'na sarı lacivertli kulüpten tepki geldi.

HACIOSMANOĞLU'NUN HAKEMİ ARAMASI FENERBAHÇE'Yİ HAREKETE GEÇİRDİ

Trabzonspor maçından önce İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ı araması Fenerbahçe'nin Hukuk Kurulunu harekete geçirdi. Fenerbahçe'nin hukukçu üyesi Deniz Tolga Aytöre bizzat TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i ararken, diğer yandan da telefon görüşmesinin suç olduğunu iddia ederek konuyu mahkemeye taşıma kararı aldı. Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu, "Aziz Yıldırım, bir tapede ismi geçti diye bir sene cezaevinde yattı. Günahı neydi? Bu işin sonuna kadar gideceğiz…" diyerek mahkemenin fitilini ateşledi.
Fenerbahçe'nin hukukçuları bu telefon konuşmasının şike olduğunu iddia ederek konuyu mahkemeden takip edecekleri iddia edildi.

AĞIR BİR CEZA GELMEZSE...

Fenerbahçe maçından önce Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Asbaşkan Yakup Aslan yaptıkları açıklamalar yüzünden PFDK'ya sevkedilmişti. Fenerbahçe yönetimi, PFDK’ya sevkedilen Hacıosmanoğlu ve Arslan'ın açıklamaları nedeniyle ağır bir ceza verilmesini bekliyor. Fenerbahçe'nin hukukçu yönetim kurulu üyesi Deniz Tolga Aytöre'nin; maç öncesi ve sonrası TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e şikayetlerini bizzat iletirken, “Ağır bir ceza gelmezse bundan sonra herkes hakemleri aramaya kalkar” ifadelerini kullandığı bildirildi.

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU ÖNCE TFF BAŞKANINI SONRA HAKEMİ ARADI

Fenerbahçe maçından önce Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ı aradığını itiraf etmesinin ardından ilginç bir iddia ortaya atıldı. Bülent Yıldırım'ın, Hacıosmanoğlu'ndan telefonu alır almaz öncelikle, TFF Başkanını sonra da MHK Başkanını aradığı bildirildi. Yıldırım'ın, bu bildirimi yapmasının nedeninin ise UEFA'nın hakemlerle ilgili getirdiği maç öncesinde maçlarını yönetecekleri takımın yöneticileri tarafından aranmayı resmen paylaşma zorunluluğundan yaptığı bildirildi. Hacıosmanoğlu'nun da UEFA'nın aldığı kararlar kendisine iletildikten sonra bu konuşmayı kamuoyu ile paylaşmak zorunda kaldığı belirtildi.

HAKEMLER DİNLENİYOR MU?

Öte yandan konuyla ilgili bir başka iddia ise eski futbolcu Ali Gültiken'den geldi. Gültiken, hakemlerin telefonlarının dinlendiğini bunun da ileride ortaya çıkacak herhangi olumsuz bir durumda konuşmaların delil olarak kullanılması için yapıldığını belirtti.