uA grubunun lideri Veysel Giley'den Uluç'a,yönetime ve Mancini'ye gönderme

Hıncal Uluç'un sözlerini yaşlılığına veriyorum diyen Veysel Giley "Bizim için lig artık sona ermiştir.Artık tek hedefimiz Fenerbahçe maçıdır" dedi.

Hıncal Uluç’un “Ultraslan ruhunu satmış” sözlerinden sonra grubun lideri Veysel Giley, AjansHaber aracılığıyla Uluç’a cevap verdi. Yıllar geçtikçe gazetecilerin duayen lakabını aldığını söyleyen Giley, Hıncal Uluç için “alzheimer hastası” benzetmesi yaptı. İşte uA taraftar grubunun lideri Veysel Giley’in yönetime, Mancini’ye ve Hıncal Uluç’a gönderdiği sert mesajlar;

“HINCAL ULUÇ MAÇLARI BİLE İZLEMİYORDUR”

Hıncal Uluç haberine göz attım. uA ruhunu satmış sözlerini şöyle yorumlamak istiyorum; eğer uA ruhunu satsaydı yönetimi, hocasını ve teknik heyetini istifaya çağırır mıydı? Hıncal Uluç’un bırakın bunlardan haberinin olduğunu maçları bile izlemediğini düşünüyorum. Yıllar geçtikte usta kalemler duayen yakıştırmasını alır, tabii bu durum Uluç için geçerli değil. O akıl tutulması yaşıyor, bana göre alzheimer hastası.

ŞÜKRÜ ERGÜN’ÜN RAPORUNDA BAZI TARAFTARLARIN G.SARAY’IN BAŞARISIZLIĞINDA ÖNEMLİ ROL OYNADIĞI YAZILIYOR…

Şükrü Ergün’ün “Florya raporu” haberinde ise, bazı taraftarlar G.Saray’ın saha içerisinde başarısız olduğu yazılmış. Bu taraftarlar kim önce bunlar açıklanmalı. Haberin içerisinde uA’la ilgili herhangi bir ibare geçmediği için üstümüze alınmıyoruz.

KÖTÜ SONUÇLARA YÖNETİM EL ATMIYORSA BİZ DE DOĞAL OLARAK İSTİFAYA ÇAĞIRIRIZ

Yönetimi istifaya davet ediyoruz ama bunu demokratik kurallar çerçevesi içerisinde yapıyoruz. Kesinlikle küfür,hakaret veya taşkınlıklara yer vermiyoruz. Takım sezon başından beri kötü. Futbolcularda bölünmüşlük var. Mancini hala bir düzen oturtamadı. Şampiyonluktan koptuk, Şampiyonlar Ligi’ne kötü ve ruhsuz futbolla havlu attık, Türkiye Kupası sonucu ortada. Buna kim dur diyecek? Tabii ki yönetim. Eğer yaşanan kötü tabloya el atılmıyorsa uA Grubu olarak en demokratik hakkımızı kullanacağız.

FUTBOLCULARA DA MESAJ VAR

Son olarak bu sezon bize göre bitti. Artık final maçımıza çıkacağız. O maçta herkesin bildiği gibi Fenerbahçe maçıdır. Oyuncularımıza canı gönülden inanıyoruz. Onların yanındayız. Her sene şampiyon olacağız diye bir kural yok. Galatasaray 110 yıllık kulüp. 110 yılda 19 kez şampiyon olduk. Her zaman protesto her zaman istifa mı dedik? Tabii ki kötü dönemlerimiz olacak ama bu dönemleri kol kola güçlü bir şekilde atlatmamız gerekiyor. Önce Konya deplasmanında kazanıp çıkış yakalayacağız sonra Fenerbahçe’yi evimizde yeneceğiz. Biz de futbolcularımızı yine bağrımıza basacağız…