Her şey Olcan'ın evinde başladı!

Başakşehir Fenerbahçe maçını Olcan Adın'ın evinde izleyen Galatasaraylı futbolcular, ezeli rakiplerinin maçlarını daha önce de burada izledikleri ortaya çıktı.

Şampiyon Galatasaray'ın ağır abileri Fenerbahçe'nin, İstanbul Başakşehir'le 2-2 berabere kaldığı maçı Olcan Adın'ın evinde izlediler.

Olcan'ın evinde Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Umut Bulut beraber izlediler. Sarı-kırmızılı futbolcular bu sezon ilk kez Trabzonspor'a sahalarında 3-0 kaybettikten sonra Bursaspor ile Fenerbahçe'nin 0-0 berabere kaldığı maçı Olcan'ın evinde izlediler. Daha sonra totem olsun diye Fenerbahçe'nin Kasımpaşa maçını bu kez Burak Yılmaz'ın evinde izleme kararı aldılar. Maç 3-0 bitince Burak'ın evinde maç izlememeye yemin ettiler. Daha sonra Sarı-kırmızılı futbolcular; Fenerbahçe-Eskişehirspor (2-2), Fenerbahçe-Trabzonspor (0-0) ve Fenerbahçe-Akhisar (1-2) maçlarını Olcan'ın evinde izlediler. Sarı-lacivertliler Olcan'ın evinde toplanılan maçlarda 9 puan kaybedince Pazartesi akşam oynanan Başakşehir maçından önce de Selçuk İnan'ın tavsiyesi ile yine Olcan'ın evinde bir araya geldiler. Fenerbahçe, Olcan'ın evinde izlenen maçlarda toplam 11 puan kaybetmiş oldu.