Fenerbahçe'de Transferde İlk Hedef Fransız yıldız Ben Arfa

Fenerbahçe’li Taraftarlar Genel Sekreter Mahmut Uslu’nun açıklamalarından sonra ara transfer dönemini iple çekmeye başladı. Açıklamalar sonrası tüm camiayı heyecan sarmış durumda

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu 10 numara posizyonunda sezon başı Ziyech  ve Ben Arfa’yı istediklerini ancak Ziyech’in teklifi az bulduğu ve Ben Arfa’nın PSG’deki sorunlarını aşması sonucu Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşmemişti. Bu nedenle 10 numaradaki boşluğu doldurmak için Salih Uçan ve Alper Potuk denendi ancak istenilen performans sağlanamadı

PASTORE'DE GELİYOR

Fransız yıldız teknik direktör Emeryi ile buzlarını eritmiş değil. Bu sezon 11 maçın 5’inde kadroya bile giremezken geriye kalan 6 maçta sadece 253 dakika sahada kalabildi. Orta alanda Hücuma Yönelik Veratti’yi kullanıyor.  Alternatif olarak da Fransız genç yıldız Rabiot’u tercih ediyor. Pastore’nin iyileştikten sonra takıma katılması ile birlikte forma savaşı kızışacak.

OPSİYON OLACAK

Sarı Lacivert’li  Yönetim, 29 yaşındaki oyuncunun Fransız kulübüyle olan ilişkilerini yakından takip edecek.Ben Arfa ocak ayına kadarki süreçte fazla  forma şansı bulamazsa, PSG’den ayrılmaya kararlı.

Geçtiğimiz sezon Nice’te kariyerinde yeniden zirve yapan yıldız oyuncu , kariyerinin yeniden düşüşe geçmesini istemiyor. Fenerbahçe, devre arasında  satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi yapacak  ve yıldız oyuncunun kararını bekleyecek.  Fransız yıldız Fenerbahçe forması ile sezonun ikinci yarısında başarılı olursa bonservisi alınacak.