Hamza Hamzaoğlu'na sert eleştiri: O zaman şampiyon olmasan da olur!

Trabzonspor maçı öncesi yaptığı açıklamalarla büyük eleştiri alan Hamza Hamzaoğlu, bu tarz söylemleri daha önce Arsenal ve Fenerbahçe maçları öncesinde de yapmıştı.

Prandelli’nin gidişinden sonra Galatasaray’ın başına geçen Hamza Hamzaoğlu, takıma her ne kadar iyi bir ivme kazandırıp şampiyonluk yarışında iddialı bir konuma gelse de tecrübeli teknik adamın kritik maçlar öncesi yaptığı açıklamalar tüm camia ve taraftarların canını sıkıyor. 

BÜTÜN BÜYÜK MAÇLARDA 'KAZANMASAK DA OLUR' AÇIKLAMALARINI YAPIYOR

Dün oynanan Trabzonspor mücadelesi öncesi  ‘kazanamasak da önemli değil’ tarzı söylemleriyle eleştiri oklarını üzerine çeken deneyimli çalıştırıcı, bu tür açıklamaları Arsenal ve Fenerbahçe maçlarında da yapmıştı. Şampiyonlar Ligi’nde Arsenal maçı öncesinde ‘zaten iddialı bir durumda değiliz, oyuncularımı görme açısından iyi bir maç olacak’ diyerek Galatasaray taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Hamzaoğlu, ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında ‘kaybetsek de 1 puan önde olacağız, kazanmak zorunda değiliz’ sözleriyle taraftarları nezninde ‘vizyonsuz hoca’ yakıştırmalarını almış oldu. Bu tür açıklamalarla büyük maçlarda oyuncularını da yeteri kadar motive edemeyen Hamza Hamzaoğlu, aldığı yenilgilerle baskıyı üzerinden atıyor gibi görünürken, ‘şampiyonluk yolunda bütün maçlarımızı kazanıp mutlu sona ulaşacağız, biz şampiyon olacağız’ mesajlarını verememesi yönetimin de bir hayli canını sıkıyor.