Hamza Hamzaoğlu yıldız futbolcuyu hiç bir deplasmana götürmemeli

Fenerbahçe ile oynanan maçta Galatasaraylıların en büyük gol umudu olan yıldız futbolcu, Kadıköy'de silik bir performans ortaya koydu.

Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Galatasaraylıların en fazla umut bağladığı futbolcu hiç kuşku yok ki Wesley Sneijder’di. Fenerbahçe karşısında TT Arena’da attığı iki golle yıldızlaşan ve sarı kırmızılı kulübe gönül verenlerin kalbinde taht kuran Hollandalı isme derbi maçında çok güveniliyordu. Fakat evdeki hesap derbiye uymadı. Fenerbahçe’nin baskılı ve tempolu orta saha hattında kaybolan Sneijder beklenen performansı gösteremeyince Galatasaray cephesi yıldız futbolcu konusunda bu sefer yanılmış oldu. Bu sezon sarı kırmızılı formayla toplamda 30 maça çıkan Wesley Sneijder aslında Kadıköy’de oynadığı futbolla taraftarları ters köşeye yatırsa da istatistikleri yanıltmayı başaramadı!

SNEİJDER TAM BİR DEPLASMAN FAKİRİ

30 maçta 9 gol 2 asistle oynayan Sneijder, attığı gollerin sadece 1 tanesini deplasmanda kaydetti. Kayseri Erciyesspor ile oynanan maçta kaleci Gökhan Değirmenci’yi serbest vuruştan avlayan 30 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon ligde attığı 12 golün sadece 4 tanesini deplasmanlarda atabilmişti.