Hamza Hamzaoğlu sayemde şampiyon olacak!

Fenerbahçe Galatasaray maçı öncesi Cesare Prandelli'den önemli açıklamalar geldi.

Galatasaray'da sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilen teknik direktör Cesare Prandelli, eski takımını yakından takip ediyor.

BENİM KURDUĞUM TAKIM LİDERLİĞE OYNUYOR

Sarı-kırmızılı ekiple kozlarını CAS'ta paylaşacağı için Galatasaray aleyhine herhangi bir açıklama yapmaktan itina ile kaçınan İtalyan teknik adam genel konularda konuşmamayı da tercih ediyor. Son olarak kendisini Milan teknik direktörü olup olmayacağı konusunda arayan La Gazzetta Dello Sport muhabiri Massimo Cecchini'ye, "yorum yok" cevabı verdi. İtalyan teknik adam Cecchini'nin Galatasaray ile davası ile ilgili soruya da "yorum yok" cevabını veren Prandelli sadece, "Benim kurduğum takım liderliğe oynuyor ve şampiyon olacak. Yerime gelen genç teknik adam benim açtığım yoldan gitmekle en iyisini yapıyor" demekle yetindi.

HAMZA HAMZAOĞLU PRANDELLİ'NİN TAKTİĞİNİ GELİŞTİRECEK

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin Konyaspor'la oynadığı maçı yardımcıları ile izlerken, "işte tam zamanı" diyerek ezeli rakiplerini deplasmanda yenmenin planlarını yapan genç teknik adam, yeniden gerçek hayata döndü.
Fenerbahçe maçına öncelikle kaybetmemek için çıkmayı ilk oyun planı olarak kafasına yerleştiren Hamzaoğlu'nun ilk yarıda oynanan Fenerbahçe maçının kasetlerini de inceleyerek galibiyetin şifresini çözümlediği bildirildi.