Fenerbahçe-Braga maçı hakemi golü iptal etti

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Fenerbahçe-Braga maçında durum 0-0'ken Fenerbahçe'nin attığı gol ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Fenerbahçe-Braga, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maçın 54. dakikasında durum 0-0'ken Van Persie topu ağlara gönderdi ancak Fransız hakem Clement Turpin, ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. Fenerbahçe ile Braga'nın karşı karşıya geldiği UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Sarı- lacivertliler, mücadelenin 54. dakikasında Robin van Persie ile ağları buldu, ancak maçın hakemi Clement Turpin ofsayt gerekçesiyle golü vermedi.

DİĞER KARARLARI DA TEPKİ ÇEKTİ

Bu pozisyon sosyal medyada tartışmaya neden olurken, sarı-lacivertli taraftarlar pozisyonun ofsayt olmadığını kaydetti. Bunun yanı sıra hakem Turpin, diğer kararları ile de tepki çekti. İkili mücadelelerde Braga'lı futbolcuların sertliklerine göz yuman Turpin, hatalı kararları ile tribünleri çileden çıkardı.

HAKEMLER FRANSA'DAN

Fenerbahçe ile Braga arasında oynanan karşılaşmada Fransa Futbol Federasyonu'ndan hakem Clement Turpin görev aldı. Turpin'in yardımcılıklarını Frederic Cano ve Nicolas Danos yaptı. Cyril Gringore'un dördüncü hakem olduğu maçta Benoit Bastien ve Fredy Fautrel ise ilave yardımcı hakem olarak görevlendirildi.