G.Saray'ın yeni transferi geliyor

Galatasaray, Ryan Donk'un ardından ikinci bombayı da patlattı, Molde'den Norveçli yıldız Martin Linnes'i renklerine kattı.

Sarı-kırmızılı ekip, sıkı pazarlıklar sonunda Molde’de forma giyen başarılı sağ bekin işini bitirdi. 3.5 yıllık anlaşma sağlanan 24 yaşındaki futbolcunun yarın İstanbul’a geleceği öğrenildi.

Galatasaray, Ryan Donk’tan sonra ara transferde ikinci bombayı patlattı. Sarı-kırmızılılar Molde’de forma giyen sağ bek Martin Linnes’in işini bitirdi.

Norveç ekibi ile kıran kırana pazarlıklara tutuşan sarı-kırmızılılar sonunda mutlu sona ulaştı. 24 yaşındaki futbolcu için 2 milyon euronun yanısıra bonuslarla birlikte bu rakamın 2.5 milyon euroya kadar çıkacağı öğrenildi.

3.5 yıllık anlaşma sağlanan genç sağ beke ise 1 milyon euro ödeneceği belirtildi. Yarın İstanbul’a gelecek olan Linnes’in sağlık kontrolünden geçtikten sonra Antalya kampına katılacağı bildirildi.

Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Mustafa Denizli’nin istekleri doğrultusunda forvet arayışlarını da hızlandırdı.

Mustafa Hoca’nın, pivot santrfor istemediği ve bu yüzden Adebayor gibi isimlerin veto edildiği ifade edildi. Denizli’nin süratli ve sprinter özelliği iyi olan bir golcüde ısrar ettiği ifade edildi. Yurt dışında temaslarda bulunan Fatih İşbecer ve Cenk Ergün’ün son görüşmeleri Mustafa Denizli’ye iletecekleri bildirildi.

Galatasaray’da bir diğer gündem maddesi ise Wesley Sneijder’in durumu... Hollandalı futbolcunun sakatlığının hangi düzeyde olduğu bugün ve yarın yapılacak testler sonrasında netleşecek. Sneijder’de ameliyat durumunun ortaya çıkması halinde teknik kadronun yerine bir alternatif düşündüğü belirtildi. Galatasaray’da forvet transferlerinin yanısıra Yasin’in yerine oynayacak bir sol ön oyuncusu da bakılıyor.