G.Saray'da kaza! İki teknik adam kaçtı, bir tanesi hastaneye kaldırıldı

Cesare Prandelli'yle yollarını ayırması beklenen Galatasaray yönetimi Ersun Yanal'la masaya oturmaya hazır.

EN GÜÇLÜ ADAY ERSUN YANAL OLARAK GÖRÜLÜYOR

Galatasaray’da kritik Kasımpaşaspor maçı öncesi Cesare Prandelli belirsizliği devam ederken, kulüp içerisinde her gün yeni bir teknik direktör ismi de gündeme geliyor. İlk olarak Lucescu’nun nabzını yoklayan sarı kırmızılı yönetim, Rumen teknik adamdan olumsuz cevap alırken, Mustafa Denizli’nin de “kısa dönem projesi değilim” sözleri Albayrak ve Dürüst’ü diğer tercihlere yönelttiği bildirildi. Galatasaray’da daha önce iki kez hocalık yapan Hagi’nin bugün(! Ahmet Çakar'ın iddiasıydı) imza atacak haberleri kulislerde dolaşırken, C.Daum, Rusya’da mutsuz olan ve hastaneye kaldırılarak anjin olan Murat Yakın isimleri de Duygun Yarsuvat’ın masasında duruyor.

ERİC GERETS KALDI KARAMAN İSE BEKLETİLİYOR

Daha önce Galatasaray’da Sportif Direktörlük görevini üstlenen Bülent Tulun, yönetime Eric Gerets ismini önerirken Hikmet Karaman’da aportta bekleyen diğer bir tecrübeli isim olarak sıcaklığını koruyor.

NEDEN ERSUN YANAL?

1-
Ezeli rakip Fenerbahçe'de yenilen her golde ve alınan her kötü sonuçtan sonra Ersun Yanal tezahüratları yapılıyor. Galatasaray'ın Yanal'la anlaşması sarı laciverli camia da psikolojikman olumsuz bir etki yaratacaktır.

2- Ersun Yanal Fenerbahçe'den normal bir şekilde ayrılmadı. Aziz Yıldırım'la büyük polemikler yaşandı. Yıldırım'dan hırsını alabilir.

3- Yanal sarı lacivertli camianın içini dışını çok iyi, biliyor. Galatasaray'da bu açıkları iyi kullanabilir.

4- Tecrübeli teknik adam daha önce Selçuk İnan, Olcan, Veysel, Tarık, Umut, Burak gibi yerli futbolcuların hocalığını yaptı.

5- Şampiyon teknik adamın yıldız futbolcularla kavgası, onlara karşı komleksi de yoktur.

6- Ekonomik olarak kötü olan Galatasaray, fazla transfer yapmayacağı gibi, Ersun Yanal'a da büyük paralar vermeyecek.