Galatasaray Wan der Wiel'i alamıyor

Ocak ayında takıma iyi bir sağ bek kazandırmak isteyen Galatasaray yönetimi Hollandalı oyuncu Wan der Wiel için kulübü PSG ile masaya oturdu ama...

Devre arası transfer dönemi yaklaştıkça Galatasaray’ın kadroya katacağı futbolcular da merak konusu olmaya başladı. Kayserispor deplasmanında 1 puanı zor kurtaran ve lider Beşiktaş’ın 11 puan gerisine düşen sarı kırmızılılar, ikinci yarıda aradaki puan farkını olabildiğince aşağıya düşürüp şampiyonluk yarışında “bende varım” demek isterken, tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli’nin “Transfer konusunda  ortaya çıkan futbolcu isimlerinden daha fazla çıkmayanlar var” demesi Galatasaraylıları bir hayli heyecanlandırdı.

WAN DER WİEL ÇOK PAHALI GELDİ

Yıllardır Galatasaray’ın kanayan yarası olan ve Eboue’den sonra sağ beke bir türlü beklenen transferi yapamayan Cimbom Tarık Çamdal, Salih Dursun, Sabri Saroğlu hatta Jason Denayer’den istediği randımanı alamamıştı. Ocak ayında takıma mutlaka iyi bir sağ bek kazandırmak isteyen yönetim ve teknik heyet arayışlarına tün hızıyla devam ederken Hollandalı sağ bek Wan der Wiel’den gelen son haber sarı kırmızılı kulübü oldukça üzdü. PSG ile masaya oturan yönetimin Wiel konusunda Katarlıları ikna edemediği, PSG’in 27 yaşında milli futbolcu için 4 milyon euro’dan aşağıya düşmediği öğrenildi. Wan der Wiel için 2,5 milyon Euro teklif eden Galatasaray yönetimi Fransız ekibinden olumlu dönüş alamazken, Dursun Aydın Özbek ve kurmaylarının listede bulunan diğer sağ bekleri masaya yatırdığı belirtildi.

WİEL'İ MANCİNİ ALIYOR

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Wan der Wiel için harekete geçen İnter’in, PSG’in istediği 4 milyon euro’luk teklifi kabul ettiği, Mancini’nin Hollandalı oyuncuyu renklerine bağlayacağı iddia edildi.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.