Famara Diedhiou Galatasaray'a çok yakın

Burak Yılmaz ve Umut Bulut'un yanına iyi bir golcü arayan Galatasaray, Fransa 2.Ligi'nde forma giyen Famara Diedhiou ile ilgileniyor.

MUSTAFA Denizli Antalya kampında 3 genç futbolcudan bahsetmiş ve transferlerin her an bitebileceği mesajı vermişti. İşte bu futbolcular arasında yer alan santrfor ise Fransa İkinci Ligi’nde Clermont forması giyiyor. Sporcope’un haberine göre; 23 yaşında 1,92 boyunda olan ve hem fiziği hem de oyun stili Drogba’ya benzetilen Senegalli golcü Cim-Bom’a gelmeye razı. Hatta twitter’da şimdiden Galatasaray paylaşımlarını beğenmeye bile başladı.

Cim-Bom genç futbolcuda ısrarcı

Kulübünün vermeye yanaşmamasına rağmen Galatasaray, Clermont’un Senegalli golcüsü Famara Diedhiou için ikinci kez girişimde bulundu. Clermont’ta kiralık oynayan ve bonservisi Sochaux’da olan 23 yaşındaki dev golcü için Sarı-Kırmızılı yönetim bu kez daha ısrarcı. Genç golcü için Galatasaraylı taraftarlar da sosyal medyada “Galatasaray’a gel” mesajları yazıyor.

Benitez için 6 milyon euro

CİM-BOM Martin Benitez için bastırmaya devam ediyor. Arjantin’de temaslarını sürdüren genel sekreter Fatih İşbecer’ın son pazarlıkta Benitez için kulübü İndependiente’ye 6 milyon euro önerdiği ve “Bu son fiyatımız” dediği belirtildi. Forvet arkası ve kanatlarda görev yapabilen 21 yaşındaki futbolcu için Arjantin kulübünün transfere her an onay verebileceği belirtiliyor.

Soner Tolungüç teklif bekliyor

G.SARAY’DA adı Mustafa Denizli’nin yardımcı adayları arasında geçen sarı-kırmızılı eski futbolcu ve teknik direktör Soner Tolungüç göreve hazır. Tolungüç “Böyle bir teklif konuşuldu ama resmi bir şey yok. Eğer teklif gelirse seve seve kabul ederim. Galatasaray benim yuvam” dedi.

Fatih hocam istesin ben hazırım

Galatasaray’ın yükselen değeri Sinan Gümüş, Türkiye Futbol Direktörü’ne mesaj gönderdi...

SON haftalardaki çıkışı ile dikkati çeken Galatasaray’ın genç yıldızı Sinan Gümüş’ün hedefi A milli formayı giymek. Almanya U 20 Milli Takımı’nda 3 kez forma giyip bir de gol atan Sinan Gümüş konuyla ilgili olarak “Türkiye’de A Milli Takımı’ndan bana teklif gelirse elbette hemen kabul edip çok büyük mutluluk duyarım. Bu bana gurur verir” şeklinde konuştu. Sinan, son haftalardaki performansı için de “Galatasaray’da forma giyip bir de gol attığım için çok mutlu oldum. Taraftarlarımıza da ayrıca destekleri için çok teşekkür ederim” dedi.

Altıntop sevinci

SARI-KIRMIZILILAR Akhisar ile oynayacakları kupa maçının hazırlıklarını dünkü idmanla tamamlarken sezon öncesinde sakatlanan ve yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalan Hamit Altıntop, idmanın tamamında takımla çalıştı. Hamit’teki bu olumlu gelişme teknik kadroyu da sevindirdi.