G.Saray yönetiminden taraftarlarına ihanet!

'Yasin Öztekin transferiyle yerli forvet sıkıntımızı çözdük' algısı oluşturan Galatasaray yönetimi taraftarlarını kandıramadı.

Olcan Adın’dan sonra ikinci bombayı patlatan Galatasaray dün Yasin Öztekin’le anlaşmaya varmıştı. 5+3 kuralından sonra yerli oyuncu transferine bir hayli önem veren kulüplerin başında olan sarı kırmızılıların bu transfer için Kayseri Erciyesspor’a 2,5 milyon Euro vereceği belirtildi.

MEVLÜT'Ü ALAMADIK YASİN'İ FORVET NİYETİNE SAYALIM!

Yasin Öztekin transferi her ne kadar Galatasaray’da kadro derinliğini oluştursa da bazı yöneticilerin bu transfere kesinlikle karşı çıktığı öğrenildi. Trabzonspor’da başarısız bir performans çizerek Kayseri Erciyesspor’a gönderilen fakat burada iyi bir çıkış yakalayan Yasin için olumsuz yorumlarda bulunan bazı isimlerin “Yasin ne tam bir forvet ne de tam bir kanat oyuncusu. Zaten bizde Amrabat, Hamit, Olcan, Bruma, Aydın gibi isimler var, Yasin’e gerek yoktu, forvet olarak kullanılacaksa zaten G.Saray’da oynayacak kalibrede değil” dediği öğrenildi.  Tecrübeli futbolcu için 2,5 milyon Euro harcanmasını da gereksiz bulan, yöneticilerin Ünal Aysal’ı bu yönde de ağır eleştirdikleri belirtildi.