İşte Drogba'nın veliahtı

Burak Yılmaz'ın yanına iyi bit golcü almak isteyen Galatasaray, yıllık ücretinde indirime gitmesi halinde yıldız oyuncuyu renklerine katacak.

GALATASARAY ETO'YLA GÖRÜŞÜYOR

G.Saray golcü arayışına noktayı koymak üzere. Bugüne kadar Balotelli, Demba Ba, Lavezzi, Klose, Shaqiri, Gomis ve Di Maria gibi süper starlarla adı anılan Cimbom, tercihini Samuel Eto'o'dan yana kullanmaya hazırlanıyor. Chelsea ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan Eto'o ile görüşmelere başlandığı belirtildi. Bu yöndeki haberler İtalya ve İngiltere'de de geniş yer buldu. İngiliz Sky Sports, golcü futbolcunun Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takımı istediğini ve bu yüzden İstanbul'a çok yakın olduğunu duyurdu.

TÜRKİYE'Yİ DE YAZMIŞTI

Aynı şekilde İtalya'dan birçok site de 33 yaşındaki yıldızın, Galatasaray yolunda olduğunu belirtti. Kulüpten sızan bilgilere göre, yöneticiler Eto'o'nun menajeri Vigorelli'yle görüşmeleri sürdürüyor. Yöneticiler transferi bir an önce bitirip Eto'o'yu kampa yetiştirmeyi hedefliyor. Kamerun'un Dünya Kupası'na veda etmesinin ardından transfer görüşmelerine ağırlık veren Eto'o da dün twitter'dan çarpıcı mesajlar yolladı. Eto'o transfer olabileceği ülkeler arasında Türkiye'yi de sayarken ikinci tweet'inde "Ama ABD'yi çok seviyorum" diye yazdı.