Gökhan'la - Olcan arasında kocaman bir fark var!

Bu sezon transfer sezonunun en gözde iki futbolcusunu Galatasaray aldı ama...

TRANSFERİN 2 GÖZDE FUTBOLCUSUNU DA GALATASARAY ALMIŞTI

Bu sezon Türkiye’de hiç kuşku yok ki “hangi takıma transfer olacaklar acaba?” sorusunun sorulduğu iki futbolcu da Galatasaray’a imza attı. 2 yıl Trabzonspor’da oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Olcan Adın ve Eskişehirspor’da gösterdiği performansla fark yaratan Tarık Çamdal’ın sarı kırmızılı kulüple anlaşmaya varması özellikle Galatasaraylıları çok sevindirmişti. Ünal Aysal döneminde kadroya katılan iki yıldızdan Olcan’a 4 milyon Euro + Salih Dursun verilirken, Tarık Çamdal için 4,5 milyon euro ödendi.

GÖKHAN TÖRE ASİTLERDE DE ÇOK ÜSTÜN GOLLERDE DE

2014-2015 sezonunun açılmasıyla beraber sarı kırmızılı ekibe büyük umutlarla imza atan iki oyuncu, camiada şu ana kadar tam bir hayal kırıklığı yaratmış durumda. Gökhan Töre için Rubin Kazan’ı yoklayan Galatasaray’ın Olcan Adın’a imza attırması pişmanlık getirirken iki futbolcu arasındaki istatistik farkı da bir bakışta göze çarptı. Şu ana kadar 19 maça çıkan Töre’nin 3 gol, 6 asisti bulunurken, Olcan Adın’ın ise ligde 1 gol 1 asisti var.

TARIK İSE ŞİMDİLERDE TRİBÜNLERDE

Şampiyonlar Ligi’nde Arsenal karşısında oynadığı futbolla PTT1.Lig futbolcusu görüntüsü veren ve 3 ay tek maça çıkmayan 31 yaşındaki Sabri Sarıoğlu’na forma kaptıran Tarık Çamdal’dan ise o günden sonra futbol anlamında haber alınamıyor!