Galatasaray'ın yıldız transferi Fenerbahçe'nin ellerinde

Llorente, Podolski ve Soldado ile dirsek teması halinde bulunan Galatasaray, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden elenmesini bekliyor.

Galatasaray yıldız transfer etmek istiyor... fakat hiç aceleci davranmıyor. Sarı-kırmızılıların hücum hattına katmak istedikleri forvet için gözden çıkardıkları rakam ise 7.5 milyon Euro. Bu rakamın geleceği yer ise Şampiyonlar Ligi. İlk etapta Fenerbahçe'nin iki tur geçip de Şampiyonlar Ligi'ne kalamayacağını hespalayan yönetim bu rakamı gözden çıkarmıştı. Fakat Fenerbahçe'nin giriştiği transfer hamlesi geri adım atılmasına ve geçen hafta içinde KAP'a bildirimler yapacaklarını açıklayan Başkan Dursun Özbek'in de sessiz kalmasına neden oldu. Galatasaray hali hazırda Arsenal ile Podolski, Tottenham ile Soldado ve Llorente için de Juventus ile anlaşmış durumda. Üç oyuncunun kulübü de 7.5 milyon Euro'luk bonservis teklifini kabul etmiş durumda.

Fenerbahçe'nin yapacağı transfer hamleleri ile Şampiyonlar Ligi'ne girebilme ihtimalinin doğması yüzünden üç oyuncuya da imza attırılamıyor. Eğer Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne gidemezse Galatasaray yıldızı getirecek.