Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu mu?

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından, Cesara Prandelli ile yolları ayıran Galatasaray, Milli Takım'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Hamza Hamzaoğlu ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray'da kötü gidişata son vermesi için getirilen isim Hamza Hamzaoğlu oldu.

Cesare Prandelli ile yollarını ayıran Galatasaray, deneyimli teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon Akhisar Belediyespor'u çalıştıran, daha sonra Milli takımlarda Fatih Terim'in yardımcılığını yapan 45 yaşındaki teknik adam futbolculuk yaşamında da sarı kırmızılı formayı giymişti. Yunanistan Gümülcine'li olan Hamza Hamzaoğlu Akhisarspor'u 2011-2012 sezonunda PTT 1.Ligden Süper Lig'e çıkarmış, daha sonraki sezonlarda yeşil siyahlı ekibin başında 112 maçta 44 galibiyet 38 mağlubiyet almıştı. Hamza Hamzaoğlu 20 yıl sonra Galatasaray'a geri dönmüş oldu.

NTVSpor muhabiri Evren Göz'ün son dakikada aktırdğı bilgilere göre; Hamza Hamzaoğlu'nun bir açıklama yaptığı ve Galatasaray'a anlaştığı yönündeki haberleri doğruladığını belirtti. Galatasaray yönetimiyle oturan Hamza Hamzaoğlu'nun sarı kırmızılı yönetimin son kararını vermelerini beklediğini söyledi.