Galatasaray'ın yeni teknik direktörü eski Fenerbahçeli futbolcu mu olacak?

Fenerbahçe derbisinin ardından oynadığı Dortmund ve Başakşehir karşılaşmalarında sahadan 4-0'lık yenilgilerle ayrılan Galatasaray'da Prandelli'nin yerine Murat Yakın'ın geleceği öne sürüldü.

GALATASARAY'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ MURAT YAKIN MI?

Borussia Dortmund karşısında alınan 4-0'lık yenilginin ardından, İstanbul Başakşehir'e de 4-0 kaybeden Galatasaray'da, geleceği tartışılmaya başlanan teknik direktör Cesare Parandelli'nin yerine gelecek isimler konuşulmaya başladı.

Sarı kırmızılı ekip için daha önce de gündeme gelen Spartak Moskova Teknik Direktörü Murat Yakın, yeniden adaylar arasında kendisine yer buldu.

Rus basınında yer alan haberde ise; Murat Yakın'ın Galatasaray'a gideceği yönündeki iddialara yer veilirken; Spartak Moskova'nın, 39 yaşındaki İsviçreli teknik adamla yollarını ayırmayı düşünmediği vurgulandı.

Murat Yakın'ın Başkent ekibi ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunduğuna dikkat çekilirken, Spartak Moskova'nın ne Galatasaray ne de başka bir takımdan gelecek teklifi değerlendirmeyi düşünmediğinin altı çizildi.

"GALATASARAY'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ HAGI OLACAK"

Öte yandan Galatasaray'da Prandelli'nin koltuğu için bir iddia da Beyaz Tv yorumcusu Ahmet Çakar'dan geldi. Çakar, Galatasaray'ın efsane futbolcularından olan ve iki dönem de Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör olarak görev yapan Gheoghe Hagi'nin, yeniden Galatasaray'ın başına geçeceğini iddia etti.

PRANDELLI'NİN İSTİFASININ ARDINDAN KİM GELECEK TARTIŞMASI

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in moderatörlüğünü yaptığı Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar ve Abdülkerim Durmaz'ın gündemi değerlendirdiği Beyaz Futbol programında Galatasaray'ın yeni teknik direktörünün kim olacağı masaya yatırıldı..

Başakşehir'e de 4-0 yenilen Galatasaray'ın teknik direktörü Prandelli'nin istifa etmesinin gerektiğini belirten Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar ve Sinan Engin Sarı Kırmızılıların başına geçmesi muhtemel isimleri açıkladı.

"HAGI PERŞEMBE GÜNÜ GALATASARAY'IN YENİ HOCASI OLUR"

''Galatasaray'ın yeni teknik direktörünü açıklıyorum'' diye söze başlayan Ahmet Çakar, ''Perşembe günü Galatasaray'ın yeni hocası Romen vatandaşı Gheorghe Hagi'dir, yazın bunu bir yere'' dedi.

Abdülkerim Durmaz, Çakar'ın bu açıklamalarına, ''Skandalın babası olur'' diyerek cevap verdi..

TARAFTARIN GÖRÜŞÜ: "GALATASARAY'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ ERSUN YANAL OLSUN"

Sosyal medyada konuyla ilgili görüşlerini dile getiren taraftarların 1 numaralı teknik direktör adayı ise Ersun Yanal. Taraftarları bu şekilde düşünmeye sevk eden birkaç unsur var. Bunlardan biri, Ersun Yanal'ın Galatasaray'daki yerli oyuncuları çok iyi tanıması. Zira Selçuk İnan, Umut Bulut, Burak Yılmaz gibi isimlerle daha önce birlikte çalıştı ve onları yeniden forma sokabileceği tahmin ediliyor.

SEBEP "HÜCUM FUTBOLU"

Diğer taraftan Galatasaray taraftarının Fatih Terim döneminden alışık olduğu hücum futbolunu, en iyi Ersun Yanal'ın yerine getirebileceği kanısı hakim. Fenerbahçe'ye 3 santrforla oynattığı futbol ve beraberliğe bile tahammülü olmayan yapısı, en çok hatırlatılan konular arasında.







GALATASARAY FENERBAHÇE DERBİ, SNEIJDER'İN GOLLERİ, BAŞAKŞEHİR GALATASARAY, BAŞAKŞEHİR GALATASARAY 4 0, GALATASARAY BAŞAKŞEHİR, PRANDELLI İSTİFA, PRANDELLI İSTİFA ETTİ Mİ, GALATASARAY'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ, GALATASARAY'IN YENİ HOCASI, GALATASARAY HAGİ, GALATASARAY LUCESCU, BAŞAKŞEHİR GALATASARAY GOL, DORTMUND GALATASARAY, GALATASARAY ERSUN YANAL, GALATASARAY'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ ERSUN YANAL

http://www.ajanshaber.com/-galatasarayin-yeni-teknik-direktoru-hagi-haberi/133321
http://www.ajanshaber.com/prandelli-istifa-etti-mi-iste-galatasarayin-yeni-teknik-direktoru-haberi/133454
http://www.ajanshaber.com/florya-avni-aker-ve-sukru-saracoglu-yaniyor-haberi/133477
http://www.ajanshaber.com/46-milyon-euroyu-cope-attilar-fotogaleri/133545
http://www.ajanshaber.com/albayrak-ve-durustten-gece-yarisi-operasyonu-haberi/133520
http://www.ajanshaber.com/iste-prandellinin-sozlesmesinde-yer-alan-fesih-bedeli-haberi/133367
http://www.ajanshaber.com/prandelliden-flas-karar-haberi/133355
http://www.ajanshaber.com/ne-fatih-terim-ne-denizli-iste-taraftarlarin-istedigi-o-teknik-direktor-haberi/134125