Galatasaray Mersin İdmanyurdu'na 2-1 kaybetti

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Ümit Özat'ın çalıştırdığı Mersin İdmanyurdu'na 2-1 mağlup oldu.

Süper Lig'de düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Mersin İdmanyurdu'na konuk olan Galatasaray, kayıplarına bir yenisini daha ekledi.. Mücadelede oldukça etkisiz gözüken Aslan, 10 kişi kaldığı maçı kaybetti ve rakibine 33 sene sonra yenilerek ligdeki galibiyet özlemini dindiremedi..

Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaştı. Uzun bir süre golsüz devam eden mücadele sessizliği bozan isim Nakoulma oldu. 39'da ceza sahası içerisinde Semih'i geçip dönerek topu ağlara gönderen yetenekli oyuncu Mersin'i soyunma odasına 1-0 önde götürdü.

Mersin İdmanyurdu - Galatasaray maçında Özgecen Aslan unutulmadı.

İkinci yarıda oyunun hakimi Mersin İdmanyurdu'ydu. 53'te Semih Kaya gole giden Nakoulma'yı düşürdü ve ikinci sarı karttan oyun dışı kalarak takımını 10 kişi bıraktı. 64'te kornerden gelen topu ön direkte Güven Varol kafayla ağlara gönderdi ve Mersin 2-0'ı buldu.

88'de Podolski'nin golüyle umutlanan Galatasaray'ın ilerleyen dakikalardaki çabası sonuç vermedi ve mücadele Mersin İdmanyurdu'nun 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı.

Bu sonuçla 33 yıl sonra Galatasaray'a karşı kazanan Mersin İdmanyurdu puanını 17 yaparken, Galatasaray ise 34 puanda kaldı.

MERSİN İDMAN YURDU: 2 - 1 :GALATASARAY

STAT: Mersin
HAKEM: Yaşar Kemal Uğurlu

İLK 11'LER ŞU ŞEKİLDEYDİ

MERSİN İDMANYURDU: Muammer, Mitrovic, Mehmet Taş, Sadiku, Pedriel, Nurullah, Serkan, Eren, Vederson, Nakoulma, Tita.
TEKNİK DİREKTÖR: Ümit Özat

GALATASARAY: Muslera, Denayer, Semih Chedjou, Carole, Selçuk, Donk, Podolski, Sneijder, Olcan, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli