Galatasaray'dan Gökhan İnler'e flaş teklif

Felipe Melo ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, Watford'u reddeden Gökhan İnler'e 3 yıllık anlaşma teklif etti.

İtalyan Il Messaggero gazetesi Galatasaray'ın, Napoli ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gökhan İnler için 3 milyon Euro önerdiğini Türk pasaportlu oyuncuya da şu anda kazandığından 1 milyon euro daha az teklif ettiğini yazdı. Fakat Galatasaray'ın teklif ettiği paranın vergisel kısmının kulüp tarafından halledildiği için İnler'in Galatasaray'ı tercih etmesi durumunda cebine Napoli'den daha fazlasının gireceği hatırlatıldı.

Inter'de yeniden Melo sesleri!

Öte yandan İtalyan Sky Sports, Felipe Melo ile Inter arasında bir süredir kopuk olan bağların yeniden başladığını iddia etti. Melo'nun Roberto Mancini'ye attığı mesajla başlayan konuşmalar sonrasında Mancini'nin ikinci bir ön libero için Melo'yu düşünmesinin önünün açıldığı bildirildi.

Dzemaili'yi de gün doğdu!

Felipe Melo'nun takımdan ayrılmaya karar vermesinden sonra ön libero transferi için Gökhan İnler ile görüşen Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Hamit Altıntop'a da güvenini ortaya koymuştu. Genç teknik adamın ayrıca takımdan ayrılması gündemde olan Blerim Dzemaili'yi de denemek istediği ortaya çıktı. İsviçreli oyuncunun kendisini göstermesi durumunda Galatasaray'da kalmaya devam edeceği bildirildi.