Galatasaray'dan forvet atağı!

Galatasaray yeni sezon öncesi transfer döneminin son günlerinde bir forvet oyuncusu alarak kadrosunu güçlendirmenin hesaplarını yapıyor.

Galatasaray transferde defans ve orta sahanın yanı sıra hücuma da takviye yapmak istiyor.  Galatasaray’da forvet transferi için Oumar Niasse ile yapılan görüşmelerde ciddi mesafe kat edilirken, Lorient forması giyen Benjamin Moukandjo yedekte tutuluyor.

PODOLSKİ SAKATLANINCA YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Galatasaray’da Alman yıldız Podolski’nin sakatlanmasının ardından forvet mevkiinde tek kalan Eren Derdiyok’a rakip bir oyuncu aranıyor. Geçtiğimiz sezon özellikle hücum oyuncusu konusunda sıkıntı yaşayan yönetim bu yılda aynı hatayı tekrarlamak istemiyor. Elini sıkı tutan Galatasaraylı yöneticiler yönetimle yaptığı görüşmede bir forvet daha alınması için karar almıştı. Galatasaray’ın hedefinde potansiyeli olan ve yedek kalmayı dert etmeyecek futbolcular bulunuyor.

OUMAR NİASSE OLMAZSA BENJAMİN MOUKANDJO TRANSFER EDİLECEK

Galatasaray’ın ilk göz ağrısı Oumar Niasse. Daha önceki sezonlarda Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan yıldız futbolcu ile anlaşılması bekleniyor. Everton’da istenilen performansı gösterememesi nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Niasse’de Galatasaray’a gelmeye sıcak bakıyor.  Transferin bitmesi an meselesi ancak Galatasaray transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kaldığı için elini güçlü tutuyor. Eğer Niasse transferi gerçekleşmezse yetkililer B planını devreye sokarak Benjamin Moukandjo’yu transfer edecek. Menajerlerin önerdiği yıldız golcünün bonservisi Lorient’te bulunuyor.

M’BOKANİ İLE ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Galatasaray, daha önce Dinamo Kiev’in tecrübeli golcüsü M’bokani için de girişimlerde bulunmuş ancak Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’i ikna edememişti.