Galatasaray gözünü Antalyaspor'un yıldızı Eto'o'ya dikti

Transfer sezonunun bitimine sadece 2 gün kala Galatasaray gözünü Samuel Eto'o'ya dikti.

Transfer sezonunun bitimine yalnızca iki gün kala Galatarasay'la ilgili flaş bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Daha önce Beşiktaş'a transferi gündeme gelen ve iki klüp arasında gerilime neden olan Kamerunlu yıldıza bu kez Galatasaray talip oldu. 

MASAYA OTURDUKLARI İDDİA EDİLDİ

Galatasaray'ın transferin bitimine 2 gün kala Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o ile pazarlık masasına oturduğu iddia edildi.

DÜN ÖNEMLİ BİR ADIM ATILDI

Galatasaray'ın, sezonun en flaş transferlerinden birini gerçekleştirmek için çok gizli bir operasyon yürüttüğü ortaya çıktı.
Adı sürekli Beşiktaş'la anılan Antalyaspor'un Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o'nun transferi için Galatasaray'ın dün çok önemli bir hamle yaptığı ileri sürülüyor.

DURSUN ÖZBEK BİZZAT BULUNDU

İddiaya göre izinli olan Eto'o'nun İstanbul'a gelerek, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Barbaros'taki otelinde sarı - kırmızılıların yöneticileri ile pazarlık masasına oturduğu ifade ediliyor. Görüşmede başkan Dursun Özbek'in de bizzat bulunduğu iddiası var.

OLASI SİGTHRSSON KRİZİNDE ETO'O GÖRÜŞMESİ HIZLANACAK

İki tarafın maddi konularda anlaştığı, Eto'o'nun bonservis sorununu çözmek için Antalya'ya döndüğü belirtiliyor.
Galatasaray'ın Nantes'tan kiralamayı planladığı Sigthorsson'la ilgili bir son dakika krizi yaşaması halinde Eto'o ile olan görüşmeleri hızlandırması bekleniyor.