Galatasaray'dan bir kupa daha

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre'de katıldığı Uhren Kupası'nda birinci oldu.

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre'de katıldığı Uhren Kupası'nda birinci oldu.

Biel kentindeki Tissot Arena'da bu yıl 52.'si gerçekleştirilen Uhren Kupası'nda Galatasaray'ın yanı sıra İsviçre'den Young Boys ve Zürih ile Almanya'dan Borussia Mönchengladbach mücadele etti.

Her takımın ikişer müsabaka oynadığı organizasyonda ilk maçında Zürih'i 3-0 yenen sarı-kırmızılı ekip, ikinci karşılaşmasında ise Young Boys ile 1-1 berabere kalarak turnuvayı birinci bitirdi ve hazırlık döneminde kupa kazandı.

Galatasaraylı futbolcular, Young Boys maçının ardından birincilik kupasını aldı.

BRUMA ÜÇÜNCÜ MAÇINDA DA GOL ATTI

Galatasaray'da Portekizli futbolcu Armindo Bruma, yeni sezon öncesi performansıyla göz dolduruyor.

Hollanda ekibi PSV Eindhoven'in transfer etmek istediği Bruma, sarı-kırmızılı takımın yeni sezon hazırlıkları kapsamında yaptığı üç maçta da gol atmayı başardı.

İsviçre kampında Thun ile 1-1 berabere kalınan maçta sarı-kırmızılı takımın golünü kaydeden Portekizli futbolcu, Uhren Kupası'nda Zürih ve Young Boys ile oynanan maçlarda ise birer kez topu filelerle buluşturdu.

Bruma, Uhren Kupası'nda Zürih maçının ardından Young Boys karşılaşmasının da en değerli oyuncusu seçildi.

SERDAR AZİZ KADRODA YER ALMADI

Galatasaray'ın yeni transferi Serdar Aziz, Young Boys ile oynanan maçın kadrosunda yer almadı.

Geçen sezonun son bölümünde Bursaspor'da yaşadığı sakatlığın ardından uzun bir tedavi süreci geçiren Serdar'a, tedbir amacıyla karşılaşmada görev verilmedi.

Sarı-kırmızılı takımın dün yaptığı antrenmana da katılmayan savunma oyuncusunun, kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalıştığı bildirildi.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI

Galatasaraylı taraftarlar, Young Boys ile oynanan karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmadı.

Maçın oynandığı Tissot Arena'nın büyük bölümünü dolduran taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla futbolculara destek verdi.

Galatasaraylı taraftarların, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek amacıyla kale arkasında açtıkları ve üzerinde "Demokrasinin yanındayız, darbeye hayır" pankartı da dikkati çekti.

İSVİÇRE KAMPI SONA ERDİ

Galatasaray Futbol Takımı'nın yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre'de yaptığı 10 günlük kamp sona erdi.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde 10 Temmuz'da Gwatt bölgesinde kampa giren sarı-kırmızılı takım, bu süreçte 3 hazırlık karşılaşması yaptı.

İlk hazırlık maçında İsviçre Süper Lig takımı Thun ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, daha sonra Uhren Kupası'nda mücadele etti.

Bu organizasyondaki ilk maçında İsviçre Challenge Lig ekibi Zürih'i 3-0 yenen sarı-kırmızılı takım, ikinci maçında da bu ülkenin Süper Lig temsilcisi Young Boys ile 1-1 berabere kalarak, kupanın sahibi oldu.

Young Boys maçıyla 10 günlük İsviçre kampını tamamlayan Galatasaray, karşılaşmanın ardından İstanbul'a dönmek üzere Basel Havalimanı'na hareket etti.

Sarı-kırmızılı takım yarın yapacağı iznin ardından hazırlıklarına, 21 Temmuz Perşembe günü gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.